Επιτροπή Ερευνών Π.Ι.

Share
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος 35744/2023
12-07-2023
24-07-2023
ΣΚΟΥΦΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Μελέτη Σκοπιμότητας και Βιωσιμότητας για την Ολιστική Διαχείριση των Τυροκομείων της Δυτικής Μακεδονίας με στόχο την Παραγωγή Καινοτόμου Τυροκομικού Προϊόντος Υψηλής Προστιθέμενης Αξίας και Καινοτόμυο Διαχείρισης του Τυρογάλακτος (GreCheese)
83377

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF

Πτυχίο στη Βιολογία ή στη Βιοτεχνολογία ή στη Χημεία ή στη Γεωπονία ή στην Κτηνιατρική ή σε Βιοιατρικές επιστήμες ή σε Επιστήμες Τροφίμων ή Χημικού Μηχανικού ή συναφούς ειδικότητα

ON/OFF

Μεταπτυχιακό δίπλωμα με ειδίκευση στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων

ON/OFF

Αποδεδειγμένη εμπειρία στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων

ON/OFF

 

ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

Γνώση Αγγλικής γλώσσας

Καλή γνώση: 10 μονάδες
Πολύ καλή γνώση : 20 μονάδες
Άριστη γνώση: 30 μονάδες

Πιστοποιημένη γνώση χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή

10 Μονάδες

Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα πραγματοποιηθεί προσωπική συνέντευξη:

0-30 μονάδες
Διερευνώνται:
α) η αντίληψη της/του υποψηφίου για το ρόλο του σε σχέση με το αντικείμενο και τις απαιτήσεις της θέσης: 0-10 μονάδες
β) η ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας, ανάληψης ευθυνών, διαχείρισης κρίσεων και η αποτελεσματικότητα: 0-10 μονάδες και
γ) η κατανόηση των οργανωτικών αναγκών υλοποίησης: 0-10 μονάδες

  • Παραγωγή καινοτόμου ημίσκληρου τυριού (κασέρι ή τύπος κασεριού) με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα από το cluster τυροκόμων της Δυτικής Μακεδονίας (Π1).
  • Βιοαποκατάσταση των αποβλήτων των τυροκομείων της Δυτικής Μακεδονίας με βάση το τυρόγαλα και παραγωγή καινοτόμων τροφών υψηλής διατροφικής αξίας για άνθρωπο και παραγωγικά ζώα (Π2).
  • Ανάπτυξη ολοκληρωμένου συστήματος marketing και ειδικών πιστοποιήσεων για την ανάδειξη του καινοτόμου τυροκομικού προϊόντος τόσο στην εσωτερική αγορά, όσο και για την εξαγωγική του δυναμική (Π3).
e-max.it: your social media marketing partner