ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF |
Πτυχίο Βιολόγου ή Χημικού ή συναφούς ειδικότητας |
Βαθμός πτυχίου Χ 2 μονάδες, μέγιστη βαθμολογία 20 μονάδες |
Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών σε Βιολογικές Τεχνολογίες |
ON/OFF |
Εργαστηριακή εμπειρία τουλάχιστον 1 έτους στον σχεδιασμό και τη βελτιστοποίηση βιοδιεργασιών (ακινητοποίηση ενζύμων, βιοκατάλυση, βιοαντιδραστήρες) (που να αποδεικνύεται π.χ. με βεβαίωση επιστημονικά υπευθύνου ή διευθυντή εργαστηρίου, με συμβάσεις, κ.λπ.) |
ON/OFF |
Γνώση Αγγλικής Γλώσσας (επιπέδου τουλάχιστον Β2) |
10 μονάδες (καλή γνώση) /15 μονάδες (πολύ καλή γνώση) / 20 μονάδες (άριστη γνώση) |
ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ |
Διδακτορικός τίτλος σπουδών σε επιστημονικό πεδίο συναφές με το αντικείμενο της θέσης |
20 μονάδες |
Εμπειρία στην ανάπτυξη ενζυμικών συστημάτων για την τροποποίηση φυσικών προϊόντων (που να αποδεικνύεται με τουλάχιστον 2 δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά ή βιβλία, ή με συμβάσεις διάρκειας τουλάχιστον 1 έτους σε σχετικά ερευνητικά προγράμματα/υποτροφίες, ή βεβαίωση επιστημονικά υπευθύνου, ή διευθυντή εργαστηρίου, για εμπειρία τουλάχιστον 1 έτους) |
10 μονάδες |
Εμπειρία στην ανάλυση βιοδραστικών συστατικών και στη χρήση αναλυτικών τεχνικών: Φασματοφωτομετρία UV/VIS, Χρωματογραφικές τεχνικές HPLC, Φασματοσκοπία FTIR (που να αποδεικνύεται με τουλάχιστον 2 δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά ή βιβλία, ή με συμβάσεις διάρκειας τουλάχιστον 1 έτους σε σχετικά ερευνητικά προγράμματα/υποτροφίες, ή βεβαίωση επιστημονικά υπευθύνου, ή διευθυντή εργαστηρίου, για εμπειρία τουλάχιστον 1 έτους) |
10 μονάδες |
Δημοσιεύσεις σε Επιστημονικά Περιοδικά ή Βιβλία (Διεθνείς Εκδόσεις)/ Ανακοινώσεις (προφορικές ή/και αναρτημένες) σε Εθνικά και Διεθνή Επιστημονικά Συνέδρια συναφείς με το επιστημονικό πεδίο του αντικειμένου της θέσης |
Αριθμός δημοσιεύσεων Χ 4 μονάδες, Αριθμός παρουσιάσεων σε συνέδριο Χ 2 μονάδες |
Χημική και μεταβολομική ανάλυση των εκχυλισμάτων καλλιεργειών των επιλεγμένων στελεχών του γένους Streptomyces (ΕΕ2) - Αξιολόγηση της βιοδραστικότητας (ΕΕ3).