Επιτροπή Ερευνών Π.Ι.

Share
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος 54024/2022
20-10-2022
31-10-2022
ΠΑΣΧΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΝΑΣ
Γραφείο Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (Υποέργο 1)
83115

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ

Δίπλωμα Μηχανικού Η/Υ και Πληροφορικής ή Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Η/Υ ή αντίστοιχος τίτλος σπουδών ημεδαπής/αλλοδαπής (κρίνεται με βάση τα αντίγραφα των τίτλων σπουδών που υποβάλλονται, για τίτλους σπουδών της αλλοδαπής απαιτείται και αναγνώριση ισοτιμίας ΔΟΑΤΑΠ)

Βαθμός διπλώματος ή πτυχίου

(5-10) Χ 2 μονάδες

(μέγιστη βαθμολογία 20 μονάδες)

20%

Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας: επίπεδο γλωσσομάθειας Β2

ON/OFF

 

 

ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλλουν γραπτή πρόταση για την υλοποίηση του υπό εκτέλεση έργου η οποία θα πρέπει να περιλαμβάνει:

(α) γνώση αντικειμένου,

(β) τεχνική περιγραφή του έργου,

(γ) χρονοδιάγραμμα υλοποίησης και

(δ) μεθοδολογία υλοποίησης                                                    

Για το (α) 1-10 μονάδες

Για το (β) 1-10 μονάδες

Για το (γ) 1-5 μονάδες

Για το (δ) 1-15 μονάδες

(μέγιστη βαθμολογία 40 μονάδες)

40%

Εμπειρία σε ανάπτυξη ιστοσελίδων και διαχείριση λογαριασμών social media καθώς και σε διάχυση αποτελεσμάτων και δραστηριότητες marketing

(μήνες εμπειρίας) x 2 μονάδες

(μέγιστη βαθμολογία 20 μονάδες)

20%

Εμπειρία σε χρήση και ανάπτυξη εφαρμογών

(μήνες εμπειρίας) x 2 μονάδες

(μέγιστη βαθμολογία 20 μονάδες)

20%

Ιστοσελίδα του Γραφείου Υποστήριξης Διδασκαλίας & Μάθησης στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και Αποθετήριο Εκπαιδευτικού/Επιμορφωτικού υλικού και Διδακτικών Πρακτικών.                                                                                 

Η ιστοσελίδα (στα ελληνικά και στα αγγλικά) θα σχεδιαστεί ώστε να είναι εφικτή η πλοήγηση με οποιαδήποτε συσκευή (Desktop/Laptop/Tablet/Mobile), σε ανοικτό κώδικα, υιοθετώντας εθνικά πρότυπα διαλειτουργικότητας και χωρίς τη χρήση πρόσθετου λογισμικού. Μέσω της ιστοσελίδας και στο πλαίσιο των ενεργειών διάχυσης και ενημέρωσης, το ΓΡΑΔΙΜ φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τα θέματα διδασκαλίας και μάθησης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Το συμβαλλόμενο πρόσωπο θα έχει την ευθύνη σχεδιασμού, ανάπτυξης και συντήρησης του δίγλωσσου interface, καθώς και της ξενόγλωσσης απόδοσης του βασικού περιεχομένου τόσο της ιστοσελίδας όσο και του αποθετηρίου. Στο αποθετήριο θα καταχωριστεί το σύνολο του εκπαιδευτικού/επιμορφωτικού υλικού (σε οποιαδήποτε μορφή και από οποιαδήποτε πηγή) και των ενδεδειγμένων πρακτικών του ΓΡΑΔΙΜ. Μέσω της ιστοσελίδας και του αποθετηρίου (οι δύο υπηρεσίες θα διαλειτουργούν) θα συντονίζονται (με ευθύνη του συμβαλλόμενου προσώπου) ενέργειες και δράσεις διαμοιρασμού καλών πρακτικών, ανάδειξης και διάχυσης καινοτόμων μεθόδων και διδακτικών τεχνικών, ενώ θα διαχέονται και θα υποστηρίζονται οι ερευνητικές, εκπαιδευτικές και επιμορφωτικές δράσεις του Γραφείου Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης (ΓΡΑΔΙΜ) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, καθώς και των ΓΡΑΔΙΜ άλλων ΑΕΙ.

Παραδοτέα του συμβαλλόμενου προσώπου θα είναι ο κώδικας των εφαρμογών (πηγαία αρχεία τόσο της ιστοσελίδας όσο και του αποθετηρίου), η αλληλογραφία με τη διοίκηση του Έργου και με τις αρμόδιες υπηρεσίες/φορείς φιλοξενίας των εφαρμογών, καθώς επίσης και η ενδιάμεση και η τελική έκθεση για την πορεία εργασιών σχεδιασμού, ανάπτυξης, φιλοξενίας και συντήρησης των εφαρμογών (ΠΕ1).  

e-max.it: your social media marketing partner