ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF |
Πτυχίο Ιχθυολόγου Π.Ε. ή Τ.Ε ή τμήματος Βιολογίας με εξειδίκευση στην Ιχθυολογία |
ON/OFF |
Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας |
ON/OFF |
Αποδεδειγμένη ερευνητική εμπειρία (τουλάχιστον 2 ετών) σχετική με την παραγωγή Ιχθυοτροφών |
ON/OFF |
ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ |
1. Ερευνητική εμπειρία σχετικά με την βιολογία υδρόβιων οργανισμών (μήνες απασχόλησης) |
Μέγιστη Βαθμολογία 50 |
2. Προσωπική Συνέντευξη για: |
|
α. Την ικανότητα διαχείρισης διάφορων γραφειοκρατικών διαδικασιών σχετικά με την υλοποίηση προγραμμάτων |
15 |
β. Την ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας, ανάληψης ευθυνών, διαχείρισης κρίσεων και την κατανόηση των οργανωτικών αναγκών υλοποίησης |
20 |
γ. Την αντίληψη του υποψηφίου για το ρόλο του σε σχέση με το αντικείμενο και τις απαιτήσεις της θέσης, όπως αυτές αναφέρονται στο αντικείμενο της σύμβασης |
15 |
α) Παραγωγή νέων λειτουργικών ιχθυο-υπερτροφών εμπλουτισμένων με βιοδραστικά συστατικά προερχόμενα από το μικροφύκος Σπειρουλίνα και με λιπίδια που χαρακτηρίζονται από αυξημένη οξειδωτική σταθερότητα.
β) Η μελέτη της επίδρασης των νέων παρασκευασθέντων ιχθυοτροφών στην ανάπτυξη, την υγεία και τη θρεπτική αξία εκτρεφόμενων ειδών ιχθύων (λαβράκι, τσιπούρα) καθώς και
γ) Η έρευνα για τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη βιομηχανοποίηση νέου, καινοτόμου προϊόντος.