Επιτροπή Ερευνών Π.Ι.

Share
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος 26973/2020
20-07-2020
04-08-2020
ΦΟΥΝΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΤΟΠΩΝ (VOCATIONAL-WEB-LEAP)
82785

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF

Απόφοιτος Τμήματος Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής ή Πληροφορικής ή αντίστοιχου Τμήματος. Απαιτείται τίτλος σπουδών όπου να αναγράφεται ο βαθμός πτυχίου/διπλώματος. Σε περίπτωση που δεν αναγράφεται ο βαθμός θα πρέπει να προσκομιστεί βεβαίωση από τη γραμματεία του οικείου Τμήματος για τον βαθμό ή αναλυτική βαθμολογία.

(βαθμός πτυχίου/διπλώματος 5-10) x 2 (μέγιστη βαθμολογία 20)

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Πληροφορική με εξειδίκευση στο Λογισμικό. Απαιτείται τίτλος σπουδών όπου να αναγράφεται ο βαθμός διπλώματος. Σε περίπτωση που δεν αναγράφεται ο βαθμός θα πρέπει να προσκομιστεί βεβαίωση από τη γραμματεία του οικείου Τμήματος για τον βαθμό ή αναλυτική βαθμολογία.

(βαθμός πτυχίου/διπλώματος 5-10) x 2 (μέγιστη βαθμολογία 20)

Καλή γνώση αγγλικής γλώσσα: επίπεδο γλωσσομάθειας C2 (κρίνεται με βάση τα αντίγραφα αποδεικτικών/πτυχίων από αναγνωρισμένους φορείς).

ON/OFF

 

ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

Αρτιότητα πρότασης υλοποίησης έργου: γνώση αντικειμένου, τεχνική περιγραφή,  χρονοδιάγραμμα και μεθοδολογία υλοποίησης για κάθε ένα από τα α, β, γ και δ παραπάνω (κρίνεται με βάση την πρόταση υλοποίησης έργου).

(βαθμολογία 1-10) x 2, (μέγιστη βαθμολογία 20)

Εμπειρία σε διδασκαλία μαθημάτων πληροφορικής στην πρωτοβάθμια ή δευτεροβάθμια εκπαίδευση (κρίνεται με βάση το βιογραφικό).

(αριθμός ετών) x 4,  (μέγιστη βαθμολογία 20)

Εμπειρία σε εγκατάσταση και παραμετροποίηση συστημάτων ανοιχτού λογισμικού (κρίνεται με βάση το βιογραφικό).

(αριθμός μηνών) x 4,  (μέγιστη βαθμολογία 20)

α)Εγκατάσταση, παραμετροποίηση και συντήρηση πλατφόρμας εξ αποστάσεως εκπαίδευσης βασισμένου στο λογισμικό ανοιχτού κώδικα moodle (μέρος του παραδοτέου Ο2).

β) Υποστήριξη της δημιουργίας online πολυγλωσσικού μαθήματος στην πλατφόρμα moodle με αντικείμενο  “Web Design and Development for beginners” (μέρος του παραδοτέου Ο3).

γ) Υποστήριξη της δημιουργίας online πολυγλωσσικού μαθήματος στην πλατφόρμα moodle με αντικείμενο  “Advanced topics for Web Design and Development” (μέρος του παραδοτέου Ο4).

δ) Υποστήριξη της δημιουργίας online πολυγλωσσικού μαθήματος στην πλατφόρμα moodle με αντικείμενο  “More advanced topics for Web Design and Development” (μέρος του παραδοτέου Ο5).

 

e-max.it: your social media marketing partner