Επιτροπή Ερευνών Π.Ι.

Share
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος 38609/2019
16-10-2019
31-10-2019
Άννα Ειρήνη Κούκκου
Ανάπτυξη νέων βιολειτουργικών τροφίμων και βελτίωση της ολικής ποιότητας παραδοσιακών προϊόντων γάλακτος με κατάλληλη διαχείριση της μικροβιακής τους οικολογίας
82434
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF
Πτυχίο Χημείας, Βιοχημείας ή Βιολογίας της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής αναγνωρισμένος από το ΔΟΑΤΑΠ Βαθμός πτυχίου x 10
Αποδεδειγμένη εμπειρία σε τεχνικές: Απομονώσεις DNA, RNA, PCR, qPCR, RT-qPCR ON/OFF
Χρήση προγραμμάτων βιοπληροφορικής: BLAST, CLUSTALW, VECTOR NTI, MEGA 4 ON/OFF
Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας ON/OFF

 

ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

 

 

ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

Διαχείριση ερευνητικών προγραμμάτων Μήνες Χ1
Εμπειρία σε Μικροβιολογικό εργαστήριο Μήνες εργασίας Χ5
Δημοσιεύσεις-Ανακοινώσεις Δημοσιεύσεις Χ2, μέγιστο 10

Μοριακός χαρακτηρισμός στελεχών οξυγαλακτικών βακτηρίων και μελέτη πληθυσμών μικτών μικροβιακών ειδών σε δείγματα γάλακτος και τυροπήγματος. Συμμετοχή στα πακέτα εργασίας:

  • ΕΕ2 Ανάπτυξη νέων βιολειτουργικών τροφίμων ή βελτίωση παραγόμενων προϊόντων με χρήση των νέων επιλεγμένων καλλιεργειών
  • ΕΕ4 Οργανοληπτική αξιολόγηση - Μελέτες αποδοχής καταναλωτών
  • ΕΕ5 Πιλοτικές εφαρμογές
e-max.it: your social media marketing partner