Επιτροπή Ερευνών Π.Ι.

Share
Διαδικτυακή εκπαίδευση με θέμα «Ευρωπαϊκοί Διαγωνισμοί και Ευκαιρίες ως Εμπειρογνώμονας»
14-03-2024

Στις 18 και 19 Απριλίου, το Επίσημο Ισπανικό Εμπορικό Επιμελητήριο στο Βέλγιο και το Λουξεμβούργο, θα διοργανώσει μια διαδικτυακή εκπαίδευση με θέμα «Ευρωπαϊκοί διαγωνισμοί και ευκαιρίες ως εμπειρογνώμονας», που θα πραγματοποιηθεί από την Karine Brück, ιδρυτική εταίρο της Karine Bruck International (Ecosolve SL) .

Η εκπαίδευση θα επιτρέψει στους επαγγελματίες να εξοικειωθούν με τις βασικές έννοιες όταν ξεκινούν να υποβάλλουν προσφορές στις ευρωπαϊκές αγορές και να γνωρίζουν όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν για τον εντοπισμό μιας ευκαιρίας και την προετοιμασία της προσφοράς τόσο μέσω θεωρητικών γνώσεων όσο και πρακτικών παραδειγμάτων. Επιπλέον, θα δώσει στους συμμετέχοντες τις απαραίτητες γνώσεις όσον αφορά την εύρεση εμπειρογνωμόνων και τη δημιουργία κοινοπραξιών. Μέχρι το τέλος του διήμερου διαδικτυακού σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να ετοιμάσουν διοικητικούς φακέλους, τεχνικές προσφορές και οικονομικές προτάσεις.

Οι συνεδρίες θα είναι στα αγγλικά και θα χωρίζονται σε δύο ημέρες, με διάρκεια δυόμισι ώρες η καθεμία.

Μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα της διαδικτυακής εκπείδευσης εδώ.

https://www.e-camara.com/documentos/Formacion_Online/Tenders/Programme.pdf?_gl=1*qfh8t*_ga*MTI5NTkxMjgzMS4xNzEwMzMzNjY5*_ga_Z4R5HVKZ8V*

MTcxMDMzMzY2OC4xLjEuMTcxMDMzMzk4NS40OC4wLjA.

e-max.it: your social media marketing partner