Επιτροπή Ερευνών Π.Ι.

Share
Δημόσια διαβούλευση για την εφαρμογή του κανονισμού της ΕΕ για την αξιολόγηση της τεχνολογίας υγείας - European Commission
13-03-2024

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ξεκίνησε μια διαδικτυακή δημόσια διαβούλευση σχετικά με το σχέδιο εκτελεστικής πράξης για τις κοινές κλινικές αξιολογήσεις των φαρμακευτικών προϊόντων.

Το σχέδιο εκτελεστικού νόμου προβλέπει λεπτομερείς διαδικαστικούς κανόνες για τις κοινές κλινικές αξιολογήσεις. Παρέχει επίσης τη μορφή και τα πρότυπα του φακέλου υποβολής και της έκθεσης κοινής κλινικής αξιολόγησης. Η συνεισφορά σας μπορεί να προσφέρει σημαντικές πληροφορίες και πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή του κανονισμού αξιολόγησης της τεχνολογίας υγείας της ΕΕ.

Η Κοινή Κλινική Αξιολόγηση είναι μια διαδικασία για την αξιολόγηση της προστιθέμενης αξίας μιας τεχνολογίας υγείας, συμπεριλαμβανομένης της σχετικής αποτελεσματικότητάς της.

Ο κανονισμός αξιολόγησης της τεχνολογίας υγείας της ΕΕ ανέθεσε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή την έκδοση εκτελεστικών πράξεων, που περιγράφουν λεπτομερώς τους διαδικαστικούς κανόνες για τα διάφορα στάδια του κανονισμού.

Αυτή η εκτελεστική πράξη είναι η πρώτη από τις έξι προγραμματισμένες πράξεις για το 2024 για τις οποίες θα διεξαχθούν δημόσιες διαβουλεύσεις.

e-max.it: your social media marketing partner