Επιτροπή Ερευνών Π.Ι.

Share
egg mini acceleration program - Ενδυνάμωση της Γυναικείας Εκπροσώπησης
29-11-2023

Ερευνα και Καινοτομία - Ενδυνάμωση της Γυναικείας Εκπροσώπησης

 

Βασικός σκοπός του προγράμματος, που πραγματοποιείται από Δεκέμβριο 2023 έως Φεβρουάριο 2024,  είναι η συμμετοχή του γυναικείου ερευνητικού οικοσυστήματος των Πανεπιστημίων, στην επιχειρηματικότητα, είτε σε αρχικό επίπεδο (επιχειρηματικής ιδέας) είτε και σε πιό προχωρημένο (δημιουργία spin-off).

Εχαμε τη χαρά να έχουμε στο προηγούμενο επιτυχημένο πρόγραμμα 24 Ερευνητικές Ομάδες, με γυναίκες Ερευνήτριες και καθηγήτριες, από 10 Πανεπιστήμια, που θα ολοκληρώσουν τον κύκλο δράσης τους, με την παρουσίαση της επιχειρηματικής τους ιδέας σε επενδυτές, συμμετέχοντας στο "Investors' Day" του egg – enter grow gο, στις 16.02.2024.

Με βάση την προηγούμενη εμπειρία μας, θα ήταν πολύ σημαντική η παρουσία του Πανεστημίου Ιωαννίνων σε αυτό το πρόγραμμα με τη συμμετοχή Ερευνητικών Ομάδων που περιλαμβάνουν γυναίκες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας στείλουν συμπληρωμένο με τα στοιχεία τους, το επισυναπτόμενο αρχείο power-point (Teams Introductory Template), έως τις 06/12/2023.

 

Είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και θα επικοινωνήσω μαζί σας τηλεφωνικά.

 

Με εκτίμηση,

Μαρία Χαλά

Εξωτερικός Συνεργάτης mini acceleration program egg – enter grow gο

--
Maria Hala
Startups Consultant

https://startupsandscaleups.com/

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
mob: +30 6945462194

e-max.it: your social media marketing partner