Επιτροπή Ερευνών Π.Ι.

Share
Ημερίδα Ενημέρωσης για Staff Exchanges & COFUND των Δράσεων MSCA
12-10-2023

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ) και το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) της Κύπρου, Εθνικά Σημεία Επαφής για τον Ορίζοντα Ευρώπη, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας και τον Ευρωπαϊκό Εκτελεστικό Οργανισμό Έρευνας, σας προσκαλούν στη διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώνουν με τίτλο «Ημερίδα Ενημέρωσης για τις Δράσεις Staff Exchanges και COFUND των Marie Skłodowska-Curie Actions», την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου (10:00-13:00).

Η εκδήλωση θα εστιάσει στις προκηρύξεις χρηματοδότησης των Δράσεων Staff Exchanges και COFUND του Προγράμματος MSCA, που ανοίγουν για υποβολές στις 5 και 10 Οκτωβρίου 2023 αντίστοιχα.
 
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν απευθείας τα ερωτήματά τους στους εκπροσώπους του Ευρωπαϊκού Εκτελεστικού Οργανισμού Έρευνας, Ελευθερία Λυκουρέση, Δρ Βασιλική Εξάρχου και Alan Craig. Επιπλέον θα παρουσιαστούν καλές πρακτικές για την υποβολή αιτήσεων καθώς και οι υπηρεσίες που προσφέρονται από τα Εθνικά Σημεία Επαφής της Ελλάδας και της Κύπρου.

Απευθύνεται σε ερευνητές ανώτερων βαθμίδων και μέλη ΔΕΠ, από όλα τα επιστημονικά πεδία, σε ερευνητικά και ακαδημαϊκά ιδρύματα, επιχειρήσεις, καθώς και όλους τους εμπλεκόμενους του συστήματος έρευνας και καινοτομίας.
 
Σημειώνεται ότι δικαίωμα υποβολής προτάσεων στις δράσεις αυτές δεν έχουν μεμονωμένοι ερευνητές και επαγγελματίες, αλλά διεθνείς κοινοπραξίες πανεπιστημίων, ερευνητικών ιδρυμάτων, επιχειρήσεων, μικρομεσαίων επιχειρήσεων και άλλων μη ακαδημαϊκών οργανισμών. Ευκαιρίες για μεμονωμένους ερευνητές προκύπτουν έμμεσα από τη Δράση.
  
Η εκδήλωση θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας zoom στην ελληνική και αγγλική γλώσσα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, απαιτείται προεγγραφή. Το πρόγραμμα βρίσκεται εδώ.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα Εθνικά Σημεία Επαφής MSCA για το Πρόγραμμα «Ορίζοντας Ευρώπη» στην Ελλάδα:
ΕΚΤ Δρ Νάνσυ Μεγρέμη (e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλ. 2102204993), Henry Scott (e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλ. 2102204918).
e-max.it: your social media marketing partner