ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF |
Πτυχίο ΑΕΙ της Ελλάδος στη Χημεία ή κάτοχος ισότιμου τίτλου σχολής της αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ |
ON/OFF |
Αποδεδειγμένη εμπειρία (τουλάχιστον τριών ετών) σε θέματα µοριακών τεχνικών, μικροβιολογικών αναλύσεων, καθώς και χημικών αναλύσεων σε τρόφιμα (γάλα, γαλακτοκομικά, κλπ) |
ON/OFF |
Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας |
ON/OFF |
Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών |
ON/OFF |
Αποδεδειγμένη γνώση φαινοτυπικών και μοριακών μεθοδολογιών (MALDI-TOF MS) ταυτοποίησης μικροοργανισμών και γνώση εκτέλεσης πρωτοκόλλων για την αλληλούχηση νέας γενιάς (NGS) |
ON/OFF |
ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ |
Εμπειρία σε ερευνητικά προγράμματα σχετικά με την Αγροδιατροφή |
10 μονάδες για κάθε ερευνητικό πρόγραμμα |
Επιστημονικές δημοσιεύσεις σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά |
10 μονάδες για κάθε δημοσίευση |
Πιστοποιημένη γνώση χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή |
10 μονάδες |
Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα πραγματοποιηθεί προσωπική συνέντευξη: |
0-30 ΜΟΝΑΔΕΣ Διερευνώνται: α)η αντίληψη της/του υποψηφίου για το ρόλο του σε σχέση με το αντικείμενο και τις απαιτήσεις της θέσης: 0-10 Μονάδες β) η ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας, ανάληψης ευθυνών, διαχείρισης κρίσεων και η αποτελεσματικότητα: 0-10 Μονάδες και γ) η κατανόηση των οργανωτικών αναγκών υλοποίησης: 0-10 Μονάδες |
Συμμετοχή στο ΠΕ2 «Μεθοδολογίες και τεχνικές ελέγχου της ασφάλειας αγροδιατροφικών προϊόντων» και στη Δράση 2.2 «Προσδιορισμός μικροβιολογικών δεικτών ασφάλειας επιλεγμένων τυροκομικών προϊόντων και ειδών κρέατος από διαφοροποιημένα παραγωγικά συστήματα εκτροφής της Ηπείρου».