|
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF |
|
Πτυχίο Χημείας |
ON/OFF |
|
Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης με ειδίκευση στη Χημεία Τροφίμων |
ON/OFF |
|
Διδακτορικό Δίπλωμα Χημείας (ειδίκευση στη Χημεία Τροφίμων) |
ON/OFF |
|
Άριστη Γνώση ξένης γλώσσας |
ON/OFF |
|
Εμπειρία (συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα, εργασιακή εμπειρία κ.α. σε συναφές αντικείμενο) |
12 / Έτος – Max 4 χρόνια |
|
ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ |
|
Δημοσιεύσεις |
10 / Δημοσίευση - Max 120 |
|
Ανακοινώσεις |
5 / Ανακοίνωση - Max 25 |
|
Εμπειρία χρήσης αέριας και υγρής χρωματογραφίας |
10 / Έτος – Max 30 |
Ανάπτυξη υλικών συσκευασίας τροφίμων (συμβατικών, βιοαποικοδομήσιμων) με ενσωματωμένους αντιμικροβιακούς, αντιοξειδωτικούς παράγοντες ή/και νανοσωματίδια και συσκευασία επιλεγμένων τροφίμων με στόχο την επιμήκυνση του χρόνου ζωής τους.