Επιτροπή Ερευνών Π.Ι.

Share
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος 42503/2019
13-11-2019
28-11-2019
Ευαγγελία Πιτουρά
Εθνική Συμμετοχή στο Έργο 81721 για το Έτος 2018
82743
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF
Υποψήφιος Διδάκτορας του Τμήματος Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής ή αντίστοιχου Τμήματος. Απαιτείται βεβαίωση από τη γραμματεία του οικείου Τμήματος στην οποία να εμφανίζεται ο μέσος όρος βαθμολογίας στα μαθήματα που έχει παρακολουθήσει ο υποψήφιος διδάκτορας στο διδακτορικό πρόγραμμα μέχρι την ημερομηνία έκδοσης της βεβαίωσης. Εάν ο φοιτητής δεν έχει παρακολουθήσει μαθήματα στο πρόγραμμα που είναι εγγεγραμμένος, απαιτείται αντίγραφο του προπτυχιακού τίτλου σπουδών, όπου να αναγράφεται ο βαθμός πτυχίου ή διπλώματος (στην περίπτωση αυτή προσμετράται ο βαθμός πτυχίου ή διπλώματος στις μονάδες βαθμολόγησης).

(μέσος όρος στα μαθήματα ή βαθμός πτυχίου/διπλώματος 5-10) x 4 (μέγιστη βαθμολογία 40)

 

 

ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ
Αρτιότητα πρότασης υλοποίησης έργου: γνώση αντικειμένου, τεχνική περιγραφή, χρονοδιάγραμμα και μεθοδολογία υλοποίησης (κρίνεται με βάση την πρόταση υλοποίησης έργου). (βαθμολογία 1-10) x 3, (μέγιστη βαθμολογία 30)
Ερευνητικές εργασίες σε αντικείμενο συναφές με το αντικείμενο του έργου. (αριθμός δημοσιεύσεων σε περιοδικά ή συνέδρια) x 10, (μέγιστη βαθμολογία 20)
Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Πληροφορική (βαθμολογία 1-10 με βάση τη βαθμολογία στο Μ.Δ.Ε.) x 1, (μέγιστη βαθμολογία 10)

 Ανάλυση διμερών γραφημάτων επερωτήσεων-κειμένων λαμβάνοντας υπόψη τις θέσεις των χρηστών που θέτουν τις επερωτήσεις και τη σχετικότητα των κειμένων με τόπους.

e-max.it: your social media marketing partner