ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ | Μονάδες Βαθμολόγησης ή ON/OFF |
Πτυχίο ΤΕΙ Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. ή ισότιμο αντίστοιχου τμήματος της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένος από το ΔΟΑΤΑΠ | ON/OFF |
Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας | ON/OFF |
Εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον ενός έτους, σε επιχείρηση παραγωγής/μεταποίησης/συσκευασίας τροφίμων | ON/OFF |
ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ | ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ |
Εργασιακή εμπειρία σε θέματα σχεδιασμού και υλοποίησης συστημάτων πληροφοριακών συστημάτων |
Έτη εμπειρίας έως 1: 5 μόρια Έτη εμπειρίας 1 έως 3: 10 μόρια Έτη εμπειρίας 3 έως 5: 15 μόρια Έτη εμπειρίας άνω των 5: 20 μόρια |
Εργασιακή εμπειρία σε θέματα εγκατάστασης & διαμόρφωσης & παραμετροποίησης εξοπλισμού |
Έτη εμπειρίας έως 1: 5 μόρια Έτη εμπειρίας 1 έως 3: 10 μόρια Έτη εμπειρίας 3 έως 5: 15 μόρια Έτη εμπειρίας άνω των 5: 20 μόρια |
Επαγγελματική εμπειρία σε θέματα προγραμματισμού και σχεδίασης βάσεων δεδομένων |
Έτη εμπειρίας έως 1: 5 μόρια Έτη εμπειρίας 1 έως 3: 10 μόρια Έτη εμπειρίας 3 έως 5: 15 μόρια Έτη εμπειρίας άνω των 5: 20 μόρια |
Επαγγελματική εμπειρία σε διαδικασίες και πληροφοριακά συστήματα παρακολούθησης παραγωγής και ελέγχου τροφίμων |
Έτη εμπειρίας έως 1: 5 μόρια Έτη εμπειρίας 1 έως 3: 10 μόρια Έτη εμπειρίας 3 έως 5: 15 μόρια Έτη εμπειρίας άνω των 5: 20 μόρια |
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | 20 μόρια |
Σε περίπτωση ισοβαθμίας |
0-20 μόρια Διερευνώνται: α) η αντίληψη της/του υποψηφίου για το ρόλο του σε σχέση με το αντικείμενο και τις απαιτήσεις της θέσης, β) η ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας, ανάληψης ευθυνών, διαχείρισης κρίσεων και η αποτελεσματικότητα και γ) η κατανόηση των οργανωτικών αναγκών υλοποίησης. |
Ανάλυση απαιτήσεων συστημάτων & εξοπλισμού που θα αναπτυχθεί, ανάλυση συμβατότητας υπαρχόντων συστημάτων, καθορισμός τεχνολογικών προδιαγραφών συστήματος ιχνηλασιμότητας τροφίμων (ΕΕ1), συμμετοχή στο σχεδιασμό πληροφοριακού συστήματος ιχνηλασιμότητας τροφίμων & στην οργάνωση εγκατάστασης, διαμόρφωσης και παραμετροποίησης εξοπλισμού (ΕΕ2), συμμετοχή στη σχεδίαση συστήματος ανάλυσης δεδομένων, εξαγωγής γνώσης από τα δεδομένα και υποστήριξης αποφάσεων (ΕΕ3), συμμετοχή στις δοκιμές πληροφοριακού συστήματος παρακολούθησης παραγωγής και ελέγχου τροφίμων, έλεγχο καλής λειτουργίας και βελτίωσης του πληροφοριακού συστήματος (ΕΕ4)