Επιτροπή Ερευνών Π.Ι.

Share
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος 35111/2019
24-09-2019
09-10-2019
ΣΤΥΛΙΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ, ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΥΦΥΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΛΥΣΙΔΑΣ - EUKREAS
61490
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ Μονάδες Βαθμολόγησης ή ON/OFF
Πτυχίο ΤΕΙ Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. ή ισότιμο αντίστοιχου τμήματος της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένος από το ΔΟΑΤΑΠ ON/OFF
Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας ON/OFF
Εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον ενός έτους, σε επιχείρηση παραγωγής/μεταποίησης/συσκευασίας τροφίμων   ON/OFF

 

ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

 

 

Εργασιακή εμπειρία   σε θέματα σχεδιασμού και υλοποίησης συστημάτων πληροφοριακών συστημάτων

Έτη εμπειρίας έως 1: 5 μόρια

Έτη εμπειρίας 1 έως 3: 10 μόρια

Έτη εμπειρίας 3 έως 5: 15 μόρια

Έτη εμπειρίας άνω των 5: 20 μόρια

Εργασιακή εμπειρία σε θέματα εγκατάστασης & διαμόρφωσης & παραμετροποίησης εξοπλισμού

Έτη εμπειρίας έως 1: 5 μόρια

Έτη εμπειρίας 1 έως 3: 10 μόρια

Έτη εμπειρίας 3 έως 5: 15 μόρια

Έτη εμπειρίας άνω των 5: 20 μόρια

Επαγγελματική εμπειρία σε θέματα προγραμματισμού και σχεδίασης βάσεων δεδομένων

Έτη εμπειρίας έως 1: 5 μόρια

Έτη εμπειρίας 1 έως 3: 10 μόρια

Έτη εμπειρίας 3 έως 5: 15 μόρια

Έτη εμπειρίας άνω των 5: 20 μόρια

Επαγγελματική εμπειρία σε διαδικασίες και πληροφοριακά συστήματα παρακολούθησης παραγωγής και ελέγχου τροφίμων

Έτη εμπειρίας έως 1: 5 μόρια

Έτη εμπειρίας 1 έως 3: 10 μόρια

Έτη εμπειρίας 3 έως 5: 15 μόρια

Έτη εμπειρίας άνω των 5: 20 μόρια

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 20 μόρια
Σε περίπτωση ισοβαθμίας

0-20 μόρια

Διερευνώνται:

α) η αντίληψη της/του υποψηφίου για το ρόλο του σε σχέση με το αντικείμενο και τις απαιτήσεις της θέσης,

β) η ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας, ανάληψης ευθυνών, διαχείρισης κρίσεων και η αποτελεσματικότητα και

γ) η κατανόηση των οργανωτικών αναγκών υλοποίησης.

 

 

Ανάλυση απαιτήσεων συστημάτων & εξοπλισμού που θα αναπτυχθεί, ανάλυση συμβατότητας υπαρχόντων συστημάτων, καθορισμός τεχνολογικών προδιαγραφών συστήματος ιχνηλασιμότητας τροφίμων (ΕΕ1),  συμμετοχή στο σχεδιασμό πληροφοριακού συστήματος ιχνηλασιμότητας τροφίμων & στην οργάνωση εγκατάστασης, διαμόρφωσης και παραμετροποίησης εξοπλισμού (ΕΕ2), συμμετοχή στη σχεδίαση συστήματος ανάλυσης δεδομένων, εξαγωγής γνώσης από τα δεδομένα και υποστήριξης αποφάσεων (ΕΕ3), συμμετοχή στις δοκιμές πληροφοριακού συστήματος παρακολούθησης παραγωγής και ελέγχου τροφίμων, έλεγχο καλής λειτουργίας και βελτίωσης του πληροφοριακού συστήματος (ΕΕ4)

e-max.it: your social media marketing partner