Επιτροπή Ερευνών Π.Ι.

Share
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος 35108/2019
24-09-2019
09-10-2019
ΣΤΥΛΙΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ, ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΥΦΥΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΛΥΣΙΔΑΣ - EUKREAS
61490
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF
Πτυχίο ή Δίπλωμα Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένος από το ΔΟΑΤΑΠ, σχετικό με τις Επιστήμες των Τροφίμων ON/OFF
Διδακτορικός τίτλος σπουδών Πανεπιστημίου της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένος από το ΔΟΑΤΑΠ στην Ποιότητα & Παραγωγή Τροφίμων ON/OFF
Συμμετοχή σε τουλάχιστον ένα συγχρηματοδοτούμενο έργο σχετικό με το διατροφικό τομέα ON/OFF
Καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας ON/OFF
Πιστοποιημένη γνώση χειρισμού Η/Υ ON/OFF

 

ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

 

 

Επαγγελματική εμπειρία στον τομέα της τεχνολογίας τροφίμων

Έτη Εργασίας

Από 1 έως 5: 5 βαθμοί

Από >5 έως 10: 10 βαθμοί

Από >10 έως 15: 15 βαθμοί

Από >15 έως 20: 20 βαθμοί

Από >20: 30 βαθμοί

Εμπειρία σε θέματα ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων Έτη Εργασίας

Από 1 έως 5: 5 βαθμοί

Από >5 έως 10: 10 βαθμοί

Από >10 έως 15: 15 βαθμοί

Από >15 έως 20: 20 βαθμοί

Από >20: 30 βαθμοί

Επιστημονικές δημοσιεύσεις σχετικές και την ποιότητα τροφίμων Αριθμός δημοσιεύσεων
 

Κάθε δημοσίευση x 2 βαθμούς

Μέγιστο: 30 βαθμοί

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 20 μόρια
Σε περίπτωση ισοβαθμίας

0-20 μόρια

Διερευνώνται:

α) η αντίληψη της/του υποψηφίου για το ρόλο του σε σχέση με το αντικείμενο και τις απαιτήσεις της θέσης,

β) η ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας, ανάληψης ευθυνών, διαχείρισης κρίσεων και η αποτελεσματικότητα και

γ) η κατανόηση των οργανωτικών αναγκών υλοποίησης.

 

Συμμετοχή στη ανάλυση των απαιτήσεων του συστήματος και της μελέτης σκοπιμότητας της “προηγμένης ιχνηλασιμότητας” του κρέατος και των κρεατοσκευασμάτων & στην βιβλιογραφική έρευνα για τις τεχνικές ιχνηλασιμότητας τροφίμων (ΕΕ1), καθορισμός των δεδομένων και στοιχείων της αλυσίδας παραγωγής τροφίμων που θα συμπεριληφθούν στο σύστημα ιχνηλασιμότητας (ΕΕ2), επιλογή των κατάλληλων χαρακτηριστικών των τροφίμων που θα εξάγονται αυτοματοποιημένα (ΕΕ3), δοκιμή του ολοκληρωμένου συστήματος, συμμετοχή στη ανάδειξη του ηπειρωτικού κρέατος (ΕΕ4)

e-max.it: your social media marketing partner