Επιτροπή Ερευνών Π.Ι.

Share
Πρόσκληση Ενδήλωσης Ενδιαφέροντος 21970/2019
14-06-2019
01-07-2019
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΚΟΥΦΟΣ
ΥΠΟΕΡΓΟ 7: ΕΝΔΕΛΕΧΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
60910
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF
Πτυχίο ΑΕΙ της Ελλάδος στην Χημεία ή στις Βιολογικές επιστήμες ή στην Επιστήμη και Μηχανική των Υλικών ή κάτοχος ισότιμου τίτλου σχολής της αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ ON/OFF
Διδακτορικός τίτλος σπουδών με συνάφεια σε μοριακές και καινοτόμες τεχνολογίες ON/OFF
Πιστοποιημένη γνώση χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή ON/OFF
Άριστη Γνώση της Αγγλικής γλώσσας ON/OFF
Μεταδιδακτορικός φοιτητής ON/OFF
Εμπειρία σε ερευνητικά προγράμματα ON/OFF
   

 

ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ
Επιστημονικές δημοσιεύσεις σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά με κριτές 10 Μονάδες για κάθε δημοσίευση
Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα πραγματοποιηθεί προσωπική συνέντευξη:

0-30 ΜΟΝΑΔΕΣ

Διερευνώνται:

α)η αντίληψη της/του υποψηφίου για το ρόλο του σε σχέση με το αντικείμενο και τις απαιτήσεις της θέσης: 0-10 Μονάδες

β) η ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας, ανάληψης ευθυνών, διαχείρισης κρίσεων και η αποτελεσματικότητα: 0-10 Μονάδες και

γ) η κατανόηση των οργανωτικών αναγκών υλοποίησης: 0-10 Μονάδες

  1. Συμμετοχή στο Πακέτο Εργασίας 1: Διαχείριση, Συντονισμός
  2. Συμμετοχή στο Πακέτο Εργασίας 2: Δικτύωση, Σύνδεση με Ενδιαφερόμενους Φορείς, Διάδοση-Αξιοποίηση Αποτελεσμάτων
  3. Συμμετοχή στο Πακέτο Εργασίας 6: Πρωτόκολλα 2: Πρωτεωμική
  4. Συμμετοχή στο Πακέτο Εργασίας 9: Συνδυαστική ανάλυση "acrossomics",Βάσεις δεδομένων
  5. Συμμετοχή στο Πακέτο Εργασίας 10: Εφαρμογή 1. Μελέτες για τη Βελτίωση της Θρεπτικής Αξίας, Ποιότητας, Ανάδειξη Ταυτότητας Τροφίμων
  6. Συμμετοχή στο Πακέτο Εργασίας 11: Εφαρμογή 2. Έλεγχος Αυθεντικότητας, Γεωγραφικής προέλευσης
e-max.it: your social media marketing partner