Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος 19249/2018
08-10-2018
23-10-2018
Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Άννα Ειρήνη Κούκκου
Ανάπτυξη νέων βιολειτουργικών τροφίμων και βελτίωση της ολικής ποιότητας παραδοσιακών προϊόντων γάλακτος με κατάλληλη διαχείριση της μικροβιακής τους οικολογίας
82434
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ | ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF |
Πτυχίο Χημικού ή Βιοχημικού Τμήματος της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής αναγνωρισμένος από το ΔΟΑΤΑΠ | Βαθμός πτυχίου x 10 |
Μεταπτυχιακός Τίτλος Σπουδών σε Χημικές και Βιοχημικές τεχνολογίες | ON/OFF |
Διδακτορικό δίπλωμα στη Βιοχημεία | ON/OFF |
Αποδεδειγμένη εμπειρία σε υλοποίηση συναφών εθνικών ή κοινοτικών προγραμμάτων αγροδιατροφής
|
Έτη Χ 50 με μέγιστο το 150 |
Αποδεδειγμένη εμπειρία ταυτοποίησης-μοριακού χαρακτηρισμού οξυγαλακτικών βακτηρίων
|
ON/OFF |
Αποδεδειγμένη εμπειρία σε τεχνικές βακτηριακές καλλιέργειες, κλωνοποιήσεις, PCR, RT-Qpcr
|
ON/OFF |
Χρήση προγραμμάτων βιοπληροφορικής: BLAST, CLUSTALW, VECTOR NTI, MEGA 4
|
ON/OFF |
Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας
|
ON/OFF |
Μοριακός χαρακτηρισμός στελεχών οξυγαλακτικών βακτηρίων