Επιτροπή Ερευνών Π.Ι.

Share
Μακροπρόθεσμο όραμα για τις αγροτικές περιοχές - ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Εισερχόμενα
23-11-2020

Αγαπητές/τοί συνεργάτες καλημέρα σας,

Όπως ίσως γνωρίζετε, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει δεσμευτεί να αναπτύξει ένα «Μακροπρόθεσμο όραμα για τις αγροτικές περιοχές», με στόχο τη δημοσίευση σχετικής Ανακοίνωσης για το καλοκαίρι του 2021.

Για το σκοπό αυτό, από τις 7 Σεπτεμβρίου 2020, έχει ξεκινήσει σε ευρωπαϊκό επίπεδο ευρεία δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση με όλους τους ενδιαφερόμενους και κυρίως με τον τοπικό πληθυσμό των αγροτικών περιοχών, σχετικά με τις τρέχουσες συνθήκες διαβίωσης & εργασίας στις αγροτικές περιοχές καθώς και τις αλλαγές που αναμένονται για το 2040.

 

Το ερωτηματολόγιο διατίθεται και στην ελληνική γλώσσα και είναι ανοιχτό μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2020. Για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, μπορείτε να συνδεθείτε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για την πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τις προπαρασκευαστικές ενέργειες που υλοποιούνται σε ευρωπαϊκό επίπεδο μπορείτε να βρείτε στο portal του Ευρωπαϊκού Δικτύου Αγροτικής Ανάπτυξης https://enrd.ec.europa.eu/enrd-thematic-work/long-term-rural-vision/long-term-rural-vision-portal_en.

Παρακαλούμε θερμά για τη θετική σας ανταπόκριση καθώς και για την προώθηση του μηνύματος σε κάθε ενδιαφερόμενο/η που επιθυμεί να συνεισφέρει στη διαμόρφωση του μέλλοντος των αγροτικών περιοχών.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περαιτέρω διευκρινήσεις.

 

e-max.it: your social media marketing partner