Επιτροπή Ερευνών Π.Ι.

Share
Νέο τεύχος του περιοδικού "Καινοτομία, Έρευνα & Ψηφιακή Οικονομία"
25-06-2020
 
EKT newsletter
 
 
 
Σας παρουσιάζουμε το ανασχεδιασμένο περιοδικό του ΕΚΤ «Καινοτομία, Έρευνα & Ψηφιακή Οικονομία». Επιδίωξή μας είναι να ανοίξουμε μία νέα σελίδα στον δημόσιο διάλογο. Σε αυτό το τεύχος εξετάζουμε τη σημασία του ανοίγματος της επιστήμης στην κοινωνία, καθώς και τη σχέση επιστήμης - πολιτικής.
 
Στο αφιέρωμα «COVID-19: Επιστήμη και Κοινωνία» αποτυπώνονται τα βασικά γεγονότα του πρώτου κύματος της πανδημίας, αλλά και δεδομένα που αντλήθηκαν από την πρώτη επίκαιρη έρευνα που πραγματοποίησε το ΕΚΤ στον πληθυσμό των Ελλήνων ερευνητών.
 
 
 
 
Αχιλλέας Γραβάνης, Καθηγητής Φαρμακολογίας, Ιατρική Σχολή, Πανεπιστήμιο Κρήτης
 
«Χρειαζόμαστε ορθολογικές πολιτικές βασισμένες σε δεδομένα».
 
 
 
 
Λεωνίδας Χριστόπουλος, Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών
 
«Χτίζουμε μια νέα κουλτούρα για μια νέα ψηφιακή πραγματικότητα».
 
 
 
Έρευνα του ΕΚΤ καταγράφει σημαντικές διαφοροποιήσεις στον τρόπο που λειτούργησαν γυναίκες και άνδρες την περίοδο των περιοριστικών μέτρων.
 
Περισσότερα
 
 
Ο ερευνητής και υπότροφος MSCA μιλάει για την επιτυχημένη πορεία του στον ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό τομέα.
 
Περισσότερα
 
 
Με τις νέες συλλογές και εκθέσεις που προστέθηκαν πρόσφατα, ο εθνικός συσσωρευτής πολιτιστικού περιεχομένου γίνεται χώρος έμπνευσης για όλους.
 
 
Περισσότερα
 
 
Χάρη στην υποδομή openABEKT, οι συνεργαζόμενες βιβλιοθήκες παρέμειναν ανοικτές στον ψηφιακό χώρο και εξυπηρέτησαν το κοινό τους.
 
Περισσότερα
 
 
Αύξηση των καινοτόμων επιχειρήσεων καταγράφεται την περίοδο 2016-2018 με βάση την επίσημη στατιστική έρευνα του ΕΚΤ.
 
 
Περισσότερα
 
 
Το ΕΚΤ, ως κόμβος του EIT Health για την Ελλάδα, καθοδήγησε και υποστήριξε ενεργά τις εταιρείες στη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα Headstart.
 
 
Περισσότερα
 
Το περιοδικό ξεκίνησε να εκδίδεται τον Ιανουάριο του 1996 με τον τίτλο «Καινοτομία, Έρευνα & Τεχνολογία». Από τον Ιούνιο του 2020 κυκλοφορεί τρεις φορές τον χρόνο με τίτλο «Καινοτομία, Έρευνα & Ψηφιακή Οικονομία».
 
 
 
Βασ. Κωνσταντίνου 48, 11635 Αθήνα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | www.ekt.gr
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
 
 
Copyright © 2020 Eθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης & Ηλεκτρονικού Περιεχομένου
 
 
Το newsletter αυτό εστάλη στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και το λάβατε γιατί έχετε εγγραφεί στη λίστα μας
 
 
e-max.it: your social media marketing partner