Παράταση Διαβούλευσης έως 30/4/2018: Δημόσια διαβούλευση για την οριστικοποίηση των Τεχνικών Προδιαγραφών για την «Προμήθεια Εξοπλισμού Εργαστηρίων Πανεπιστημίου Ιωαννίνων» στο πλαίσιο του Ανοιχτού Διεθνούς Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού του Έργου με κωδικό Επιτροπής Ερευνών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων «82176»
04-04-2018
01-05-2018 02:55
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΑΛΜΠΑΝΗΣ (Ή Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ)
Εξοπλισμός Εργαστηρίων Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Από ημερομηνία ανάρτησης στο ΕΣΗΔΗΣ έως τις 30/4/2018 (Παράταση Διαβούλευσης)

Παράταση Διαβούλευσης (17-4-2018)

Το Ειδικό Επταμελές Όργανο της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του ΕΛΚΕ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, έχοντας υπόψη:
1. Την απόφασή του στη Συνεδρίαση υπ’ αριθμ. 68/28-3-2018 για τη διενέργεια διαβούλευσης για την οριστικοποίηση των τεχνικών προδιαγραφών στο πλαίσιο της προκήρυξης του ανοικτού ηλεκτρονικού διεθνούς διαγωνισμού για την προμήθεια στο πλαίσιο του έργου με τίτλο «Εξοπλισμός Εργαστηρίων Πανεπιστημίου Ιωαννίνων», κωδ. ΟΠΣ «5004196» και κωδ. ΕΕ «82176»,
2. Τη διαβούλευση που έχει αναρτηθεί στο ΕΣΗΔΗΣ (βλ. διεύθυνση http://www.eprocurement.gov.gr/eproc-deliberation/unprotected/searchDeliberations.htm?execution=e2s1) με Μοναδικό Κωδικό 18DIAB000002915 και στην ιστοσελίδα του ΕΛΚΕ (βλ. διεύθυνση http://www.rc.uoi.gr/index.php/nea-anakoinoseis/prokirykseis-diavouleyseon/2259-dimosia-diavoylefsi-gia-tin-oristikopoiisi-ton-texnikon-prodiagrafon-gia-tin-promitheia-eksoplismoy-ergastirion-panepistimiou-ioanninon-sto-plaisio-tou-anoixtoy-diethnoys-ilektronikoy-diagonismoy-tou-ergou-me-kodiko-epitropis-erevnon-panepistimiou-ioanninon-82176),
3. Το γεγονός ότι η διαβούλευση συνέπεσε με τις εορτές του Πάσχα,
4. Το μεγάλο πλήθος διαφόρων ειδών εξοπλισμού και επιστημονικών οργάνων και συσκευών,
5. Αιτήματα υποψηφίων προμηθευτών για την παράταση του χρονικού διαστήματος της διαβούλευσης,
ομόφωνα αποφασίζει την παράταση της σχετικής διαβούλευσης με Μοναδικό Κωδικό 18DIAB000002915 έως τις 30/4/2018, προκειμένου να είναι ευχερέστερη η μελέτη των τεχνικών προδιαγραφών και η υποβολή τυχόν προτάσεων ή παρατηρήσεων εκ μέρων των οικονομικών φορέων.

 

Αρχική Ανακοίνωση Διαβούλευσης (4-4-2018)

Σας ενημερώνουμε ότι ο ΕΛΚΕ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θέτει σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο του Τεύχους Τεχνικών Προδιαγραφών για τον Ανοιχτό Διεθνή Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό για την Προμήθεια «Εξοπλισμού Εργαστηρίων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων», συνολικού προϋπολογισμού 3.100.000,00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, στο πλαίσιο του έργου με κωδικό Επιτροπής Ερευνών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων «82176» με τίτλο «Εξοπλισμός Εργαστηρίων Πανεπιστημίου Ιωαννίνων» το οποίο χρηματοδοτείται από το «Ε.Σ.Π.Α. 2014-2020, Περιφερειακά ΕΠ, ΕΠ Ήπειρος», σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. πρωτ. 5740/3-4-2018 Απόφασή της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του ΕΛΚΕ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Παρακαλείται κάθε ενδιαφερόμενος να διατυπώσει τις προτάσεις / παρατηρήσεις του και να τις γνωστοποιήσει στην υπηρεσία μας είτε α) μέσω της πλατφόρμας ΕΣΗΔΗΣ στην ιστοσελίδα http://www.promitheus.gov.gr ή β) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. χρησιμοποιώντας το επισυναπτόμενο έντυπο  προτάσεων / παρατηρήσεων (βλ. επισυναπτόμενο αρχείο "entipoprotaseondiavouleusis.doc") που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του ΕΛΚΕ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων www.rc.uoi.gr, ακολουθώντας τον σύνδεσμο «Διαβουλεύσεις».

Για τεχνικής φύσεως πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τους υπεύθυνους κάθε είδους, τα στοιχεία επικοινωνίας των οποίων μπορείτε να βρείτε στο επισυναπτόμενο σχέδιο των τεχνικών προδιαγραφών.

 

Ο Πρόεδρος

της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του ΕΛΚΕ

Καθηγητής Τρ. Αλμπάνης

Αντιπρύτανης

e-max.it: your social media marketing partner