Επικαιροποίηση διευκρινίσεων για την Πρόσκληση (κωδ. 184) με τίτλο «Ανάδειξη καινοτόμων ιδεών της Ακαδημαϊκής Κοινότητας για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των ΑΕΙ»
05-11-2014

Αναφορικά με την Πρόσκληση 184 του ΕΠΕΔΒΜ: «Ανάδειξη καινοτόμων ιδεών της Ακαδημαϊκής Κοινότητας για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των ΑΕΙ» όπως έχει τροποποιηθεί με το Αρ. Πρωτ: 20760/17-10-2014 έγγραφο της ΕΥΔ ΕΠΕΔΒΜ, σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:

  1. Η ΕΥΔ ΕΠΕΔΒΜ απέστειλε με το με αρ. πρωτ. 21451/4-11-2014 έγγραφό της διευκρινήσεις, οι οποίες είναι διαθέσιμες στον σύνδεσμο http://www.edulll.gr/wp-content/uploads/2014/11/Dieukrinistikes-Erwthseis_5_041114.pdf
  2. Με βάση τις διευκρινήσεις αυτές, ως σημαντική αλλαγή εντοπίζεται η απαίτηση για "Χρηματοοικονομική Ανάλυση" (βλ. Ερώτηση 29).  Δεδομένου ότι υπάρχει ήδη στα απαιτούμενα έντυπα της Πρόσκλησης το Τεχνικό Παράρτημα που μεταξύ άλλων καλύπτει τις ανάγκες χρηματοοικονομικής ανάλυσης και δεν δόθηκε κάποιο άλλο συγκεκριμένο πρότυπο, συνημμένα σας αποστέλλουμε σχέδιο σχετικού υποδείγματος με τίτλο αρχείου "7_β_ΤΕΧΝΙΚΟ_ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ_ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ_ΑΝΑΛΥΣΗ.xls". Επισημαίνουμε ότι στην περίπτωση που διαθέτετε διαφορετικό πρότυπο ανάλυσης σε excel, είναι αποδεκτό.
  3. Επιπροσθέτως, επισημαίνεται ότι το σύνολο της κατηγορίας δαπάνης "Προμήθεια υλικών, λογισμικού ή εξοπλισμού για την ανάπτυξη και δοκιμή του προϊόντος" δεν πρέπει να ξεπερνά το 10% του συνολικού προϋπολογισμού της πρότασης (βλ. Ερώτηση 36 ανωτέρω εγγράφου).
  4. Η διαδικασία κατά τα λοιπά παραμένει όπως έχει προσδιοριστεί στον σύνδεσμο (http://www.rc.uoi.gr/index.php/nea-anakoinoseis/proskliseis-protaseon/988-odigies-gia-tin-ypovoli-protaseon-sto-plaisio-tis-tropopoiimenis-prosklisis-184-tou-epedvm-anadeiksi-kainotomon-ideon-tis-akadimaikis-koinotitas-gia-tin-enisxysi-tis-eksostrefeias-ton-aei) και στον σύνδεσμο http://www.rc.uoi.gr/index.php/nea-anakoinoseis/proskliseis-protaseon/1002-proklisi-184-paratasi-esoterikis-prothesmias-kai-diefkriniseis

Για διευκόλυνσή σας, σας επισυνάπτουμε τα ακόλουθα:

  1. Σχέδιο Χρηματοοικονομικής Ανάλυσης σε μορφή Excel
  2. Έγγραφο με αρ. πρωτ. 21451/4-11-2014 της ΕΥΔ ΕΠΕΔΒΜ

Με εντολή Προέδρου

Ο Προϊστάμενος Γραμματείας

Του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας

Γεώργιος Ντέτσικας

e-max.it: your social media marketing partner