ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF |
Πτυχίο ΑΕΙ της Ελλάδος στη Γεωπονία ή Βιολογία ή Χημεία ή Κτηνιατρική ή συναφούς ειδικότητας ή κάτοχος ισότιμου τίτλου σχολής της αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ |
ON/OFF |
Διδακτορικός τίτλος σπουδών σε συναφές αντικείμενο |
ON/OFF |
Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας |
ON/OFF |
ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ |
Εμπειρία σε ερευνητικά προγράμματα ή/ και μελέτες στον πρωτογενή τομέα |
10 Μονάδες για κάθε ερευνητικό |
Επιστημονικές δημοσιεύσεις σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά |
10 μονάδες για κάθε δημοσίευση |
Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα πραγματοποιηθεί προσωπική συνέντευξη: |
0-30 ΜΟΝΑΔΕΣ |
- Συμμετοχή στο ΠΕ1: «Συλλογή ζωοτεχνικών παραμέτρων των εκτροφών - χημική σύσταση γάλακτος, υγεία του μαστικού αδένα».
- Συμμετοχή στο ΠΕ2: «Μικροβιακοί δείκτες γάλακτος με τη χρήση VITEK TYPE 2 & τεχνολογίες πρωτεωμικής».
- Συμμετοχή στο ΠΕ3: «Τυροκόμηση γάλακτος. Πρωτόκολλα μεθοδολογίας».
- Συμμετοχή στο ΠΕ4: «Καθορισμός διακριτών δεικτών για την ταυτοποίηση & ιχνηλασιμότητα του γάλακτος και του τυροκομικού προϊόντος».
- Συμμετοχή στο ΠΕ5 «Τελική έκθεση. Διάχυση αποτελεσμάτων».