ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF |
Πτυχίο στη Βιολογία ή στη Βιοτεχνολογία ή στη Χημεία ή στη Γεωπονία ή στην Κτηνιατρική ή σε Βιοιατρικές επιστήμες ή σε Επιστήμες Τροφίμων ή Χημικού Μηχανικού ή συναφούς ειδικότητα |
ON/OFF |
Αποδεδειγμένη εμπειρία (τουλάχιστον τριών ετών) σε θέματα µοριακών τεχνικών, μικροβιολογικών αναλύσεων, καθώς και χημικών αναλύσεων |
ON/OFF |
Συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα με αντικείμενο τη μικροβιολογία τροφίμων |
ON/OFF |
ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ |
Γνώση Αγγλικής γλώσσας |
Καλή γνώση: 10 μονάδες |
Πιστοποιημένη γνώση χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή |
10 Μονάδες |
Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα πραγματοποιηθεί προσωπική συνέντευξη: |
0-30 μονάδες |
- Παραγωγή καινοτόμου ημίσκληρου τυριού (κασέρι ή τύπος κασεριού) με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα από το cluster τυροκόμων της Δυτικής Μακεδονίας (Π1).
- Βιοαποκατάσταση των αποβλήτων των τυροκομείων της Δυτικής Μακεδονίας με βάση το τυρόγαλα και παραγωγή καινοτόμων τροφών υψηλής διατροφικής αξίας για άνθρωπο και παραγωγικά ζώα (Π2).
- Ανάπτυξη ολοκληρωμένου συστήματος marketing και ειδικών πιστοποιήσεων για την ανάδειξη του καινοτόμου τυροκομικού προϊόντος τόσο στην εσωτερική αγορά, όσο και για την εξαγωγική του δυναμική (Π3).