ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF |
Πτυχίο Γεωπονίας ή Βιολογίας ή Κτηνιατρικής ή συναφούς ειδικότητας |
ON/OFF |
Αποδεδειγμένη εμπειρία στη Μικροβιολογία / Βιολογία, σε μοριακές ή μικροβιολογικές τεχνικές όπως και σε καινοτόμες τεχνολογίες απομόνωσης και ταυτοποίησης μικροοργανισμών |
ON/OFF |
ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ |
Γνώση Αγγλικής γλώσσας |
Άριστη γνώση: 100 μονάδες |
Επιστημονικές δημοσιεύσεις σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά με κριτές στους τομείς της Μικροβιολογίας |
20 μονάδες / δημοσίευση |
Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα πραγματοποιηθεί προσωπική συνέντευξη: |
0-30 μονάδες |
Συμμετοχή στο ΠΕ2 «Μεθοδολογίες και τεχνικές ελέγχου της ασφάλειας αγροδιατροφικών προϊόντων» και στη Δράση 2.2 «Προσδιορισμός μικροβιολογικών δεικτών ασφάλειας επιλεγμένων τυροκομικών προϊόντων και ειδών κρέατος από διαφοροποιημένα παραγωγικά συστήματα εκτροφής της Ηπείρου.