ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF |
Πτυχίο Γεωπονίας ή Βιολογίας ή Κτηνιατρικής ή συναφούς ειδικότητας |
ON/OFF |
Αποδεδειγμένη εμπειρία στη Μικροβιολογία / Βιολογία, σε μοριακές ή μικροβιολογικές τεχνικές όπως και σε καινοτόμες τεχνολογίες απομόνωσης και ταυτοποίησης μικροοργανισμών |
ON/OFF |
ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ |
Γνώση Αγγλικής γλώσσας |
Άριστη γνώση: 100 μονάδες |
Επιστημονικές δημοσιεύσεις σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά με κριτές στους τομείς της Μικροβιολογίας |
20 μονάδες / δημοσίευση |
Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα πραγματοποιηθεί προσωπική συνέντευξη: |
0-30 μονάδες |
Συμμετοχή στο ΠΕ1 «Ποιότητα αγροδιατροφικών προϊόντων» και στη Δράση 1.2 «Ανεύρεση ποιοτικών χαρακτηριστικών κρέατος ορνιθίων και μικρών μηρυκαστικών σε διαφοροποιημένα παραγωγικά συστήματα μέσω μεθοδολογιών NGS».