Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος 26167/2022
17-05-2022
01-06-2022
ΤΣΙΑΤΟΥΧΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΟΡΑΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΤΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΙΑΣ, ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (VIOLIN)
82440

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF

Δίπλωμα Μηχανικού Η/Υ και Πληροφορικής ή Πτυχίο Πληροφορικής της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής αναγνωρισμένος από το ΔΟΑΤΑΠ.

ON/OFF

Μεταπτυχιακός Τίτλος Σπουδών Τμήματος Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής ή Πληροφορικής της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής αναγνωρισμένος από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντικείμενο της πληροφορικής.

ON/OFF

Διδακτορικό Τμήματος Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής ή Πληροφορικής της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής αναγνωρισμένος από το ΔΟΑΤΑΠ σε αντικείμενο συναφές με συστήματα και επεξεργασία σήματος.

ON/OFF

Δημοσιεύσεις σε διεθνή ερευνητικά περιοδικά με κριτές.

ON/OFF

Ολοκληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.

ON/OFF

 

ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

Εμπειρία στην ανάπτυξη συστημάτων επικοινωνιών ορατού φωτός.

Μήνες x 1 μονάδα

(max 18 μονάδες)

Εμπειρία στην επεξεργασία σήματος, εικόνας και video, για συστήματα επικοινωνιών ορατού φωτός.

Μήνες x 1 μονάδα

(max 18 μονάδες)

Επιστημονική υποστήριξη και μεταφορά τεχνογνωσίας. Μελέτη συνεργατικής λειτουργίας VLC-RF, με α) την εκτίμηση πιθανών κενών στην κάλυψη από την τεχνολογία VLC, β) τη διερεύνηση της αύξησης της κάλυψης από τη συνεργατική λειτουργία των τεχνολογιών VLC-RF και γ) τη σχεδίαση και ανάλυση των επιδόσεων του δικτύου.

Υλοποίηση υποσυστήματος τελικού χρήστη αναφορικά με την ανάπτυξη και τον έλεγχο του λογισμικού των τελικών χρηστών. Συντήρηση του συστήματος των τελικών χρηστών και αποσφαλμάτωση πιθανών λαθών που θα προκύψουν. Αξιολόγηση και αναθεώρηση των επί μέρους λειτουργιών του συστήματος.

e-max.it: your social media marketing partner