Α/Α |
ΚΡΙΤΗΡΙΟ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF |
1 |
Πτυχιούχος Χημικός, Βιολόγος ή συναφούς ειδικότητας |
ON/OFF |
2 |
Βαθμός πτυχίου |
Βαθμός Χ 2 Μονάδες (μέγιστη βαθμολογία: 20 μονάδες) |
3 |
Μεταπτυχιακός φοιτητής στην ιατρική χημεία |
ON/OFF |
4 |
Ερευνητική εμπειρία στην ενζυμική τροποποίηση βιοπολυμερών |
ON/OFF |
5 |
Γνώση της Αγγλικής Γλώσσας |
Έως 10 μονάδες (0:καθόλου, 3: καλή, 6: πολύ καλή, 10: άριστη) |
6 |
Γνώση της Γερμανικής Γλώσσας |
Έως 10 μονάδες (0:καθόλου, 3: καλή, 6: πολύ καλή, 10: άριστη) |
7 |
Συνέντευξη – Θεματικές ενότητες: - Αντιοξειδωτική δράση τροφίμων και ακινητοποίηση ενζύμων σε νανοϋλικά - Φασματοσκοπία αποσβένουσας ολικής ανάκλασης (ATR) |
0 - 10 μονάδες 0 - 10 μονάδες |
Συμμετοχή στο Πακέτο Εργασίας ΠΕ3 (Εξακρίβωση της γνησιότητας των τροφίμων και την προστασία των καταναλωτών από απάτη και νοθεία), όπως περιγράφεται στην τεχνική περιγραφή του έργου.