ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF |
Πτυχίο Γεωπονίας ή Βιολογίας ή Χημείας ή Κτηνιατρικής ή κάτοχος πτυχίου συναφούς ειδικότητας |
ON/OFF |
Μεταπτυχιακός φοιτητής με ειδίκευση σχετική με τη Αγροδιατροφή |
ON/OFF |
ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ |
Γνώση Αγγλικής γλώσσας |
Άριστη γνώση: 100 μόρια Πολύ καλή γνώση: 80 μόρια Καλή γνώση: 50 μόρια |
Δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά με κριτές |
20 μονάδες / δημοσίευση |
Ανακοινώσεις σε επιστημονικά συνέδρια |
10 μονάδες / ανακοίνωση |
Εμπειρία σε ερευνητικά προγράμματα σχετικά με την Αγροδιατροφή |
20 μονάδες / πρόγραμμα |
Συμμετοχή στο ΠΕ2 «Μεθοδολογίες και τεχνικές ελέγχου της ασφάλειας αγροδιατροφικών προϊόντων» και στη Δράση 2.2 «Προσδιορισμός μικροβιολογικών δεικτών ασφάλειας επιλεγμένων τυροκομικών προϊόντων και ειδών κρέατος από διαφοροποιημένα παραγωγικά συστήματα εκτροφής της Ηπείρου».