ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF |
Πτυχίο Γεωπονίας ή Βιολογίας ή Χημείας ή Κτηνιατρικής ή κάτοχος πτυχίου συναφούς ειδικότητας |
ON/OFF |
Μεταπτυχιακός φοιτητής με ειδίκευση σχετική με τη Αγροδιατροφή |
ON/OFF |
ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ |
Γνώση Αγγλικής γλώσσας |
Άριστη γνώση: 100 μόρια Πολύ καλή γνώση: 80 μόρια Καλή γνώση: 50 μόρια |
Δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά με κριτές |
20 μονάδες / δημοσίευση |
Ανακοινώσεις σε επιστημονικά συνέδρια |
10 μονάδες / ανακοίνωση |
Εμπειρία σε ερευνητικά προγράμματα σχετικά με την Αγροδιατροφή |
20 μονάδες / πρόγραμμα |
Συμμετοχή στο ΠΕ1 «Ποιότητα αγροδιατροφικών προϊόντων» και στη Δράση 1.2 «Ανεύρεση ποιοτικών χαρακτηριστικών κρέατος ορνίθιων και μικρών μηρυκαστικών σε διαφοροποιημένα παραγωγικά συστήματα μέσω μεθοδολογιών NGS».