ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF |
Πτυχίο τμήματος Βιολογίας ή συναφούς με αυτό |
ON/OFF |
Φοιτητής μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών σε αντικείμενα Βιολογίας, Χημείας, Βιοχημείας |
ON/OFF |
Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας |
ON/OFF |
Εμπειρία σχετικά με την φροντίδα, εκτροφή υδρόβιων σπονδυλωτών πειραματοζώων |
ON/OFF |
ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ |
Εργαστηριακή εμπειρία σχετικά με βιολογικές και χημικές διεργασίες |
10 Μονάδες/έτος |
Γνώση αναλυτικών τεχνικών (ποιοτικού και ποσοτικού ελέγχου), κλασσικές και ενόργανες (HPLC, GC-MS,), σε δείγματα τροφίμων, ιστών καθώς και ιοντικές και μικροβιολογικές αναλύσεις νερού |
40 Μονάδες |
Συνέντευξη για: |
|
1. την πιστοποίηση των γνώσεων στις βιολογικές διεργασίες |
1-10 |
2. την αντίληψη του υποψηφίου για το ρόλο του σε σχέση με το αντικείμενο και τις απαιτήσεις της θέσης, όπως αυτές αναφέρονται στο αντικείμενο της σύμβασης |
1-10 |
3. την ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας, ανάληψης ευθυνών, διαχείρισης κρίσεων και την κατανόηση των οργανωτικών αναγκών υλοποίησης |
1-10 |
α) Μελέτη της επίδρασης των παρασκευασθέντων νέων ιχθυοτροφών στην ανάπτυξη, την υγεία και τη θρεπτική αξία εκτρεφόμενων ειδών ιχθύων (λαβράκι, τσιπούρα),
β) Παραγωγή νέων λειτουργικών ιχθυο- περτροφών εμπλουτισμένων με βιοδραστικά συστατικά βιοδραστικά συστατικά προερχόμενα από το μικροφύκος Σπειρουλίνα και με λιπίδια που χαρακτηρίζονται από αυξημένη οξειδωτική σταθερότητα παρασκευασθέντων νέων ιχθυοτροφών στην ανάπτυξη, την υγεία και τη θρεπτική αξία εκτρεφόμενων ειδών ιχθύων (λαβράκι, τσιπούρα),
γ) Έρευνα για τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη βιομηχανοποίηση νέου, καινοτόμου προϊόντος.