ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF |
Βασικός τίτλος σπουδών στην επιστήμη της Χημείας ή της Γεωπονίας της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής αναγνωρισμένος από το ΔΟΑΤΑΠ. |
ON/OFF Βαθμός πτυχίου Χ 5 |
Μεταπτυχιακές σπουδές στην γνωστική περιοχή της ανάλυσης οργανικών επιμολυντών δείγματα σε δείγματα τροφίμων |
Βαθμός πτυχίου Χ 5 |
Επιπλέον μεταπτυχιακές σπουδές στην ασφάλεια αγροδιατροφής. |
10 μονάδες |
Αποδεδειγμένη ερευνητική εμπειρία στα κάτωθι: • Εφαρμογή τεχνικών υγρής χρωματογραφίας-φασματομετρίας μάζας στον προσδιορισμό οργανικών επιμολυντών σε τρόφιμα. • Εμπειρία στην ανάπτυξη και εφαρμογή τεχνικών εκχύλισης για τον προσδιορισμού οργανικών ρύπων σε δείγματα τροφίμων. |
12 / Έτος – Max 5 χρόνια |
Πιστοποιημένη γνώση αγγλικής γλώσσας, επιπέδου Β2 ή ανώτερο |
Επίπεδο Β2: 30 μονάδες Κάθε ανώτερο επίπεδο προσαυξάνεται κατά 10 μονάδες |
ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ |
Δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά |
5 / Δημοσίευση - Max 50 |
Ανακοινώσεις σε συνέδρια |
5 / Ανακοίνωση - Max 25 |
Ανάπτυξη και εφαρμογή μεθοδολογίας προσδιορισμού οργανικών επιμολυντών τροφίμων με τεχνικές χρωματογραφίας-φασματομετρίας μάζας.