ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF |
Πτυχίο Χημείας |
ON/OFF |
Μεταπτυχιακός φοιτητής Χημείας με ειδίκευση σχετική με τη Χημεία τροφίμων |
ON/OFF |
ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ |
Βαθμός πτυχίου |
Βαθμός πτυχίου Χ 15 μόρια |
Γνώση Αγγλικής γλώσσας |
Άριστη γνώση: 100 Πολύ καλή γνώση: 80 Καλή γνώση: 50 |
Αριθμός δημοσιεύσεων |
15 μονάδες/δημοσίευση |
Αριθμός ανακοινώσεων σε συνέδρια |
5 μονάδες/ανακοίνωση |
Παροχή επικουρικού έργου σε φοιτητικά εργαστήρια χημείας τροφίμων |
3 ή περισσότερα εξαμηνιαία εργαστήρια: 50 μονάδες 2 εξαμηνιαία εργαστήρια: 35 μονάδες 1 εξαμηνιαία εργαστήρια: 20 μονάδες |
Γνώση χειρισμού προγραμμάτων επεξεργασίας πειραματικών δεδομένων πειραματικών δεδομένων (EXCEL, Origin, SPSS, άλλα) |
Άριστη γνώση: 60 Πολύ καλή γνώση: 40 Καλή γνώση: 20 |
Απασχόληση/εμπειρία με αντικείμενα στην ανάλυση ή/και τεχνολογία τροφίμων |
Μήνες Χ 10 μόρια |
Δειγματοληψία γάλακτος και προϊόντων του. Χημικές και βιοχημικές αναλύσεις γάλακτος και προϊόντων του - βασική σύσταση, φυσικοχημικά χαρακτηριστικά, αρωματικό δυναμικό, βιοδραστικές ενώσεις και βιοδράσεις, και επίσης οργανοληπτική αξιολόγηση. Εφαρμογή κλασικών, φωτομετρικών και ενόργανων μεθόδων ανάλυσης. Στατιστική επεξεργασία αποτελεσμάτων. Δράσεις δημοσίευσης / δημοσιότητας και προβολής.