| 
 ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ  | 
 ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF  | 
| 
 Πτυχίο ΑΕΙ της Ελλάδος στη Βιολογία ή στη Γεωπονία ή κάτοχος ισότιμου τίτλου σχολής της αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ  | 
 ON/OFF  | 
| 
 Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος  | 
 ON/OFF  | 
| 
 Πολύ καλή ή άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας  | 
 ON/OFF  | 
| 
 ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ  | 
 ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ  | 
| 
 Πιστοποιημένη γνώση χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή  | 
 10 Μονάδες  | 
| 
 Τριετής εμπειρία σε μικροβιολογικό εργαστήριο  | 
 10 Μονάδες  | 
| 
 Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα πραγματοποιηθεί προσωπική συνέντευξη:  | 
 0-30 Μονάδες Διερευνώνται: α)η αντίληψη της/του υποψηφίου για το ρόλο του σε σχέση με το αντικείμενο και τις απαιτήσεις της θέσης: 0-10 Μονάδες β) η ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας, ανάληψης ευθυνών, διαχείρισης κρίσεων και η αποτελεσματικότητα: 0-10 Μονάδες και γ) η κατανόηση των οργανωτικών αναγκών υλοποίησης: 0-10 Μονάδες  | 
Συμμετοχή στα ακόλουθα πακέτα εργασίας:
a) «D 2. In vitro validation and screening of biological activity of herbal extracts»
b) «D3. In vivo validation of biological activity of herbal essential oils / extracts in broiler chickens and pigs »
c) «D4. Investigation of the effects of the selected herbs on quality & organoleptic meat characteristics; The consumers attitude on novel chicken and pork meat»