Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος 40196/2019
30-10-2019
14-11-2019
ΣΚΟΥΦΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
INNOVATIVE USE OF OLIVE, WINERY AND CHEESE WASTE BY PRODUCTS IN ANIMAL NUTRITION FOR THE PRODUCTION OF FUNCTIONAL FOODS FROM ANIMALS (INNO.TRITION)
60570
| ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ | ON/OFF |
| Πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού σε βαθμίδα Καθηγητή | |
| Γεωργικός Μηχανικός, Τεχνολόγος Γεωπόνος ΤΕΙ | |
| Ερευνητική Εμπειρία σε Παραγωγή Ενσιρώματος και σε Προγράμματα Διατροφής Παραγωγικών Ζώων | |
| Συμμετοχή σε πρόγραμμα αξιοποίησης Αποβλήτων Ελαιοτριβείου | |
| Εμπειρία στην αποτελεσματική διοίκηση ερευνητικών προγραμμάτων | |
| Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας |
| ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ | ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ |
| Διδακτορική διατριβή (χρόνια λήψης διατριβής) |
<10 έτη: 10 μόρια 15έτη >..>10 έτη: 20 μόρια >15 έτη: 30 μόρια |
| Εμπειρία - με δημοσιεύσεις σε έγκριτα Διεθνή Περιοδικά με υψηλό Impact Factor |
|
| Συμμετοχή σε Ερευνητικά Προγράμματα σχετικά με το αντικείμενο του έργου |
|
| Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα πραγματοποιηθεί προσωπική συνέντευξη: |
0-30 ΜΟΝΑΔΕΣ Διερευνώνται: α) η αντίληψη της/του υποψηφίου για το ρόλο του σε σχέση με το αντικείμενο και τις απαιτήσεις της θέσης: 0-10 Μονάδες β) η ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας, ανάληψης ευθυνών, διαχείρισης κρίσεων και η αποτελεσματικότητα:0-10 Μονάδες και γ) η κατανόηση των οργανωτικών αναγκών υλοποίησης: 0-10 Μονάδες |
Συμμετοχή στην εκπόνηση των παραδοτέων των Π.Ε. 3, 4 (D3.2.1 Product Development, D 3.2.2 Pilot application in animals, D4.2.2 Training Activities)