Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος 38609/2019
16-10-2019
31-10-2019
Άννα Ειρήνη Κούκκου
Ανάπτυξη νέων βιολειτουργικών τροφίμων και βελτίωση της ολικής ποιότητας παραδοσιακών προϊόντων γάλακτος με κατάλληλη διαχείριση της μικροβιακής τους οικολογίας
82434
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ | ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF |
Πτυχίο Χημείας, Βιοχημείας ή Βιολογίας της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής αναγνωρισμένος από το ΔΟΑΤΑΠ | Βαθμός πτυχίου x 10 |
Αποδεδειγμένη εμπειρία σε τεχνικές: Απομονώσεις DNA, RNA, PCR, qPCR, RT-qPCR | ON/OFF |
Χρήση προγραμμάτων βιοπληροφορικής: BLAST, CLUSTALW, VECTOR NTI, MEGA 4 | ON/OFF |
Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας | ON/OFF |
ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
|
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ |
Διαχείριση ερευνητικών προγραμμάτων | Μήνες Χ1 |
Εμπειρία σε Μικροβιολογικό εργαστήριο | Μήνες εργασίας Χ5 |
Δημοσιεύσεις-Ανακοινώσεις | Δημοσιεύσεις Χ2, μέγιστο 10 |
Μοριακός χαρακτηρισμός στελεχών οξυγαλακτικών βακτηρίων και μελέτη πληθυσμών μικτών μικροβιακών ειδών σε δείγματα γάλακτος και τυροπήγματος. Συμμετοχή στα πακέτα εργασίας:
- ΕΕ2 Ανάπτυξη νέων βιολειτουργικών τροφίμων ή βελτίωση παραγόμενων προϊόντων με χρήση των νέων επιλεγμένων καλλιεργειών
- ΕΕ4 Οργανοληπτική αξιολόγηση - Μελέτες αποδοχής καταναλωτών
- ΕΕ5 Πιλοτικές εφαρμογές