ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ | ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF |
Πτυχίο ή Δίπλωμα Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένος από το ΔΟΑΤΑΠ, σχετικό με τις Επιστήμες των Τροφίμων | ON/OFF |
Διδακτορικός τίτλος σπουδών Πανεπιστημίου της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένος από το ΔΟΑΤΑΠ στην Ποιότητα & Παραγωγή Τροφίμων | ON/OFF |
Συμμετοχή σε τουλάχιστον ένα συγχρηματοδοτούμενο έργο σχετικό με το διατροφικό τομέα | ON/OFF |
Καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας | ON/OFF |
Πιστοποιημένη γνώση χειρισμού Η/Υ | ON/OFF |
ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ | ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ |
Επαγγελματική εμπειρία στον τομέα της τεχνολογίας τροφίμων |
Έτη Εργασίας |
Από 1 έως 5: 5 βαθμοί Από >5 έως 10: 10 βαθμοί Από >10 έως 15: 15 βαθμοί Από >15 έως 20: 20 βαθμοί Από >20: 30 βαθμοί |
|
Εμπειρία σε θέματα ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων | Έτη Εργασίας |
Από 1 έως 5: 5 βαθμοί Από >5 έως 10: 10 βαθμοί Από >10 έως 15: 15 βαθμοί Από >15 έως 20: 20 βαθμοί Από >20: 30 βαθμοί |
|
Επιστημονικές δημοσιεύσεις σχετικές και την ποιότητα τροφίμων | Αριθμός δημοσιεύσεων |
Κάθε δημοσίευση x 2 βαθμούς Μέγιστο: 30 βαθμοί |
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | 20 μόρια |
Σε περίπτωση ισοβαθμίας |
0-20 μόρια Διερευνώνται: α) η αντίληψη της/του υποψηφίου για το ρόλο του σε σχέση με το αντικείμενο και τις απαιτήσεις της θέσης, β) η ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας, ανάληψης ευθυνών, διαχείρισης κρίσεων και η αποτελεσματικότητα και γ) η κατανόηση των οργανωτικών αναγκών υλοποίησης.
|
Συμμετοχή στη ανάλυση των απαιτήσεων του συστήματος και της μελέτης σκοπιμότητας της “προηγμένης ιχνηλασιμότητας” του κρέατος και των κρεατοσκευασμάτων & στην βιβλιογραφική έρευνα για τις τεχνικές ιχνηλασιμότητας τροφίμων (ΕΕ1), καθορισμός των δεδομένων και στοιχείων της αλυσίδας παραγωγής τροφίμων που θα συμπεριληφθούν στο σύστημα ιχνηλασιμότητας (ΕΕ2), επιλογή των κατάλληλων χαρακτηριστικών των τροφίμων που θα εξάγονται αυτοματοποιημένα (ΕΕ3), δοκιμή του ολοκληρωμένου συστήματος, συμμετοχή στη ανάδειξη του ηπειρωτικού κρέατος (ΕΕ4)