Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος 29736/2019
01-08-2019
11-09-2019
ΣΚΟΥΦΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
INNOVATIVE USE OF OLIVE, WINERY AND CHEESE WASTE BY PRODUCTS IN ANIMAL NUTRITION FOR THE PRODUCTION OF FUNCTIONAL FOODS FROM ANIMALS (INNO.TRITION)
60570
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ | ON/OFF |
Φαρμακοποιός σε βαθμίδα Καθηγητή (αναπληρωτή – καθηγητή) | ON/OFF |
Εμπειρία στην απομόνωση βιοδραστικών ενώσεων από φυσικές πηγές, την ταυτοποίηση δομής και χαρακτηρισμό φυσικών προϊόντων, στην απόσταξη, παραλαβή και χημική ανάλυση αιθέριων ελαίων από φυτά της ελληνικής χλωρίδας * | ON/OFF |
Εμπειρία στη στην Μελέτη βιολογικής δράσης φυτικών εκχυλισμάτων καθώς και απομονωμένων φυσικών προϊόντων * | ON/OFF |
ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ | ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ |
Διδακτορική διατριβή (χρόνια λήψης διατριβής) |
<10 έτη: 10 μόρια 15έτη >..>10 έτη: 20 μόρια >15 έτη: 30 μόρια |
Εμπειρία - με δημοσιεύσεις σε έγκριτα Διεθνή Περιοδικά με υψηλό Impact Factor |
|
Συμμετοχή σε Ερευνητικά Προγράμματα σχετικά με το αντικείμενο του έργου |
|
Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα πραγματοποιηθεί προσωπική συνέντευξη: |
0-30 ΜΟΝΑΔΕΣ Διερευνώνται: α) η αντίληψη της/του υποψηφίου για το ρόλο του σε σχέση με το αντικείμενο και τις απαιτήσεις της θέσης: 0-10 Μονάδες β) η ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας, ανάληψης ευθυνών, διαχείρισης κρίσεων και η αποτελεσματικότητα:0-10 Μονάδες και γ) η κατανόηση των οργανωτικών αναγκών υλοποίησης: 0-10 Μονάδες |
Συμμετοχή στην εκπόνηση των παραδοτέων των Π.Ε. 3, 4 (D3.2.1 Product Development, D 3.2.2 Pilot application in animals, D4.2.2 Training Activities)