ΘΕΣΗ OLCULT_01: | |
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ | ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF |
Πτυχίο Πανεπιστημίου Γεωπονίας | ON/OFF |
Μεταπτυχιακό στη Δενδροκομία | ON/OFF |
Διδακτορικό στη Δενδροκομία ή/και στη Φυσιολογία οπωροφόρων δένδρων | ON/OFF |
Εμπειρία στην έρευνα στη Δενδροκομία και πιο ειδικά στην Ελαιοκομία | ON/OFF |
Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις όπου απαιτείται |
ON/OFF |
ΘΕΣΗ OLCULT_01: | |
ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ | ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ |
Γνώση Αγγλικής Γλώσσας |
Βασική γνώση (Α2): 2 μονάδες Μέτρια γνώση (Β1): 4 μονάδες Καλή γνώση (Β2): 6 μονάδες Πολύ καλή γνώση (Γ1): 8 μονάδες Άριστη γνώση (Γ2): 10 μονάδες |
Σχετικό Δημοσιευμένο Έργο σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά με κριτές ή/και σε πρακτικά διεθνών συνεδρίων μετά από κρίση σχετικά με τη δενδροκομία, την άρδευση και τα περιβαλλοντικά αποτυπώματα |
Από 1 έως 10: 10 μονάδες Άνω των 20: 30 μονάδες |
Εμπειρία στη συμμετοχή σε ερευνητικά ή/και αναπτυξιακά έργα εθνικά ή/και διασυνοριακά ή διεθνή | Έτη εμπειρίας 1 έως 5: 10 μονάδες Έτη εμπειρίας 6 έως 10: 20 μονάδες Έτη εμπειρίας άνω των 10: 30 μονάδες |
Διδακτική εμπειρία σε ενήλικες στη Δενδροκομία | Έτη εμπειρίας 1 έως 5: 10 μονάδες Έτη εμπειρίας 6 έως 10: 20 μονάδες Έτη εμπειρίας άνω των 10: 30 μονάδες |
Γεωπόνος – ειδικός επιστήμονας με μεγάλη εμπειρία στη δενδροκομία (ελαιοκομία) με αντικείμενο τη συμβολή στο σχεδιασμό λειτουργίας του HUB Ελαιοκομίας και ειδικότερα στον προσδιορισμό των παραμέτρων που αφορούν την ελαιοκαλλιέργεια στο πλαίσιο του παραδοτέου 3.2.1 Olive and more agrobusiness HUB (oliHUB) και συμβολή στις δράσεις διαχείρισης του Έργου στο πλαίσιο του παραδοτέου1.2.2 Project management (updating, reporting, financial monitoring, meetings etc. + office equipment and consumables, subscription to services).
Επίσης συμμετοχή σε ταξίδια και μετακινήσεις στο πλαίσιο των παραδοτέων: 1.2.2 Project management (updating, reporting, financial monitoring, meetings etc. + office equipment and consumables, subscription to services), 1.2.3 Participation in management meetings, 2.2.1 Participation in the info days, 3.2.3 Participation in events organized by third parties, 4.2.1 Integrated management systems for olive crops, 4.2.2 Adaption and evaluation of water and soil management IT system for irrigated and rainfed olive crop, 6.2.1 Common Presentation in international events.