«Marie Skłodowska-Curie Actions: Ανταλλαγές Προσωπικού 2022» | 24 Οκτωβρίου 2022
10-10-2022

 

Αγαπητοί συνεργάτες, 

Σημειώστε την ημερομηνία 📅 Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 (11:00-13:30). Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), Εθνικό Σημείο Επαφής για τον Ορίζοντα Ευρώπη και με συντονιστικό ρόλο στο Enterprise Europe Network Hellas, σας προσκαλεί στη διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώνει με θέμα «Marie Skłodowska-Curie Actions: Ανταλλαγές Προσωπικού 2022».

H εκδήλωση εστιάζει στη Δράση Ανταλλαγών Προσωπικού (Staff Exchanges) του Προγράμματος Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA) του Ορίζοντα Ευρώπη και διοργανώνεται σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας (ΓΓΕΚ) και τον Ευρωπαϊκό Εκτελεστικό Οργανισμό Έρευνας (European Research Executive Agency - REA).

Η εκδήλωση απευθύνεται σε ερευνητές, ακαδημαϊκούς και ερευνητικούς φορείς, επιχειρήσεις και ιδρύματα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη νέα προκήρυξη της Δράσης και να θέσουν απευθείας τα ερωτήματά τους σε ειδικούς από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Επίσης, Εθνικοί Εκπρόσωποι και Εμπειρογνώμονες για τις MSCA θα τοποθετηθούν σχετικά με τη Δράση. Στη συνέχεια, θα παρουσιαστούν οι υπηρεσίες που προσφέρονται στους δυνητικούς συμμετέχοντες από τα Εθνικά Σημεία Επαφής της Ελλάδας.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας zoom στην ελληνική γλώσσα, ενώ η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα Εθνικά Σημεία Επαφής για το πρόγραμμα MSCA του Ορίζοντα Ευρώπη στο ΕΚΤ: Δρ Νάνσυ Μεγρέμη (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και Henry Scott (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

 

Δηλώστε συμμετοχή

 

 

Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης & Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)

Έδρα: Β. Κωνσταντίνου 48, 11635 Aθήνα
Γραφεία & Ταχ. διεύθυνση: Ζεφύρου 56, 17564 Παλαιό Φάληρο
Τηλεφωνικό κέντρο: 210 2204900, Ιστότοπος: www.ekt.gr

e-max.it: your social media marketing partner