InSPIREurope ΑΠΘ
29-07-2022

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Ελλάδα
Εταίρος του Προγράμματος InSPIREurope Supporting Researchers at Risk
Το ΑΠΘ, ως εταίρος του Inspireurope Supporting Researchers at Risk Initiative, το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση [Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA), Horizon 2020] και συντονίζεται από το Maynooth University (έδρα του SAR Europe), με ιδιαίτερη χαρά σας στέλνει το τελευταίο Ενημερωτικό Δελτίο (επισυνάπτεται) σχετικά με τις δραστηριότητες και τα αποτελέσματα του προγράμματος .Θα θέλαμε, επίσης, να σας ενημερώσουμε για τις εξής δράσεις:

α) Στις 27 Ιουλίου 2022, ώρα: 12.00 θα διεξαχθεί μία πρώτη διαδικτυακή συνάντηση με εκτοπισμένους ακαδημαϊκούς από την Ουκρανία που ενδιαφέρονται για τα ελληνικά ΑΕΙ. Παρακαλούμε για τη διάχυση της πληροφορίας σε πιθανούς ενδιαφερόμενους που έχουν απευθυνθεί στο Ίδρυμά σας. Τυχόν ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

β)  Στις 25 Αυγούστου 2022, θα διεξαχθεί εκδήλωση με θέμα: "Funding opportunities for hosting researchers from Ukraine in Greek HEIs” με συμμετοχή κυβερνητικών φορέων και εκπροσώπων των ελληνικών ΑΕΙ. Για περισσότερες πληροφορίες και για τη συμμετοχή σας σε αυτήν την συνάντηση, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες μας καθώς και να ακολουθείτε το Inspireurope στο Twitter για συνεχή πληροφόρηση:
Websitehttps://www.sareurope.eu/inspireurope
                 https://inspireurope.auth.gr
Twitter: @Inspire_MSCA

Ευχόμαστε καλή συνέχεια και είμαστε στη διάθεσή σας για ό,τι περαιτέρω χρειαστείτε!

--
Aristotle University Team for the:
Initiative to Support, Promote and Integrate Researchers at Risk in Europe
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Project funded by EU, under Marie Skłodowska-Curie actions (MSCA), Horizon 2020

e-max.it: your social media marketing partner