Marie Skłodowska-Curie Actions: Διδακτορικά Δίκτυα 2022
13-05-2022
 
 
 
 
Αγαπητοί συνεργάτες, 
 
Σημειώστε την ημερομηνία 📅 Τρίτη 24 Μαΐου 2022 (10:30-13:00). Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ) και το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) της Κύπρου, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας (ΓΓΕΚ) και τον Ευρωπαϊκό Εκτελεστικό Οργανισμό Έρευνας, σας προσκαλούν στη διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώνουν με θέμα «Marie Skłodowska-Curie Actions: Διδακτορικά Δίκτυα 2022».
 
Η εκδήλωση θα σας δώσει χρήσιμες πληροφορίες για τη νέα προκήρυξη της Δράσης Doctoral Networks που ανακοινώνεται εντός του Μαΐου. Δηλώστε συμμετοχή και μάθετε πώς ακαδημαϊκοί και μη ακαδημαϊκοί φορείς συνεργάζονται στην εκπαίδευση νεών ερευνητών για την απόκτηση διδακτορικού τίτλου. Οι Εθνικοί Εκπρόσωποι και Εμπειρογνώμονες για τις MSCA θα τοποθετηθούν σχετικά με τη Δράση και τα αποτελέσματα της πρώτης προκήρυξης (HORIZON-MSCA-2022-DN-01).
 
Χρήσιμες συμβουλές για τη συγγραφή προτάσεων θα παρουσιαστούν από έναν αξιολογητή της προηγούμενης πρόσκλησης, καθώς και από οργανισμούς που έχουν λάβει χρηματοδότηση στην πρώτη προκήρυξη της Δράσης. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να θέσετε απευθείας τα ερωτήματά σας στον εκπρόσωπο του Ευρωπαϊκού Εκτελεστικού Οργανισμού Έρευνας. 
 
 
 
e-max.it: your social media marketing partner