MITEF Greece Startup Competition 2022 – Διαδικτυακή παρουσίαση
24-11-2021

Το MIT Enterprise Forum Greece και η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας/Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας  Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σας προσκαλούν στην διαδικτυακή παρουσίαση του “MITEF Greece Startup Competition 2022” που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021, στις 14:00.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την εκδήλωση πρέπει να εγγραφούν εδώ.

Σκοπός της παρουσίασης είναι η ενημέρωση ερευνητών και νεοφυών επιχειρήσεων σχετικά με το διαγωνισμό  “MITEF Greece Startup Competition 2022”, που στοχεύει στη δυναμική ανάπτυξη νεοφυών επιχειρήσεων και επιχειρηματικών ομάδων που καινοτομούν στο χώρο της τεχνολογίας και των επιστημών. Οι ομάδες που θα βραβευθούν, θα προβληθούν διεθνώς μέσα από το δίκτυο του MIT Enterprise Forum Greece. Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει 4 θεματικές ενότητες: “General”“Energy”, “Transportation, Maritime & Logistics” και “Life Sciences”.

Καλωσόρισμα

  • Γιώργος Γκολέτσης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Επιστημονικά Υπεύθυνος της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, ΔΑΣΤΑ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
  • Γεράσιμος Σπυριδάκης, Πρόεδρος, MITEF Greece

Παρουσιάσεις

  • Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Αντιπρόεδρος, MITEF Greece, θα ενημερώσει το κοινό σχετικά με το διαγωνισμό 2022 και θα αναλύσει τις σημαντικότερες παραμέτρους για τη χρηματοδότηση μιας νεοφυούς επιχείρησης.
  • Νικητής του MITEF Greece Startup Competition, θα μιλήσει για την εμπειρία του και τη σημασία του διαγωνισμού στην ανάπτυξη και προώθηση της επιχείρησης του.

Συντονισμός: Αντιγόνη Μολοδάνωφ, Εκτελεστική Διευθύντρια του MITEF Greece.

Θα ακολουθήσει συζήτηση μεταξύ των ομιλητών και θα απαντηθούν τα ερωτήματα του κοινού.

e-max.it: your social media marketing partner