Δήλωσε Συμμετοχή στο Open Day του be a part of hack OAED crowdhackathon
09-11-2021
⚡Δήλωσε Συμμετοχή στο Open Day του
be a part of hack OAED crowdhackathon
για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του ΟΑΕΔ 

16 Νοεμβρίου 2021 στις 17:00 #remote
 
 
 
Σας προσκαλούμε στο Open Day του 1ου μαραθωνίου καινοτομίας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του ΟΑΕΔ, be a part of hack OAED crowdhackathon, στο οποίο θα γίνει παρουσίαση των στόχων, των θεματικών ενοτήτων και της διαδικασίας.
 
📅To Open Day θα πραγματοποιηθεί απομακρυσμένα με την χρήση εργαλείων τηλεδιάσκεψης την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021 στις 17:00.
 
📝Δήλωση Συμμετοχής στο Open Day: https://crowdhackathon.com/neosoaed/open-day/
 
 
 
Στο Open Day μπορούν να συμμετέχουν, όσοι ενδιαφέρονται για την διαδικασία του Μαραθωνίου Καινοτομίας καθώς και όσοι έχουν να προτείνουν ιδέες, λύσεις ή επιθυμούν να υποστηρίξουν τη διαδικασία ως μέντορες, πάροχοι δεδομένων ή χορηγοί επικοινωνίας.
 
 
 
📣Πρόγραμμα be a part of hack OAED crowdhackathon | 17:00–18:30
 
 
  • Καλωσόρισμα — Χαιρετισμοί
  • Η σημασία της δράσης be a part of Hack OAED crowdhackathon, για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό του ΟΑΕΔ
  • Παρουσίαση του be a part of hack OAED crowdhackathon, διαδικασία μαραθωνίου καινοτομίας, στόχοι και θεματικές ενότητες
  • Συζήτηση — Ερωτήσεις
 
 
Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο Open Day του be a part of hack OAED crowdhackathon και να ενημερωθούν για τον μαραθώνιο καινοτομίας και τα επόμενα βήματα, μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://crowdhackathon.com/neosoaed/open-day/ μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου 2021.
 
 
 
Η δράση διοργανώνεται με την υποστήριξη της ελληνικής εταιρείας καινοτομίας και τεχνολογίας Crowdpolicy.
 
 
 
This email was sent to Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
You received this email because you are registered with CROWDPOLICY
 
 
 
 
e-max.it: your social media marketing partner