ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
22-12-2020

Συνημμένα θα βρείτε προς ενημέρωσή σας την έκδοση του περιοδικού EU RURAL REVIEW του Ευρωπαϊκού Δικτύου Αγροτικής Ανάπτυξης με θέμα «Ενσωματώνοντας τη Βιοικονομία» το οποίο αποτελεί το δεύτερο περιοδικό για θέματα βιοικονομίας που διατίθεται πλέον στην ελληνική γλώσσα. Υπενθυμίζουμε το προηγούμενο περιοδικό ήταν το ΕΝΤΥΠΟ ΕΡΓΩΝ Βιοικονομίας το οποίο περιλαμβάνει παραδείγματα έργων ΕΓΤΑΑ από διάφορα κράτη μέλη της ΕΕ που ενσωματώνουν την έννοια της βιοοικονομίας.

 

Στο συνημμένο περιοδικό αναλύεται το θέμα της βιοικονομίας ως στρατηγική που υιοθετείται στις αγροτικές περιοχές με την υποστήριξη όχι μόνο του ΕΓΤΑΑ αλλά και άλλων Ταμείων ή χρηματοδοτικών εργαλείων και αναδεικνύει με παραδείγματα τις διαφορετικές προσεγγίσεις που στοχεύουν στην ενσωμάτωση και ενδυνάμωση της βιοικονομίας.

 

Το περιοδικό μεταφράστηκε στην ελληνική γλώσσα στο πλαίσιο των ενεργειών του Εθνικού Αγροτικού Δικτύου με την επιμέλεια της Μονάδας Δικτύωσης και Δημοσιότητας.

 

Με εκτίμηση,

 

Γαβριέλα Μιχαήλ

 

Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΠΑΑ 2014-2020

Μονάδα Δικτύωσης & Δημοσιότητας

Γενική Γραμματεία Αγροτικής Πολιτικής

& Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

 

Τηλ: 210 5275027 

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Λ. Αθηνών 58, 104 41 Αθήνα

 

https://ead.gr/

http://www.agrotikianaptixi.gr/

 

e-max.it: your social media marketing partner