ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΟΑΣΠ: ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ-ΑΦΙΣΕΣ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΣΕ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
17-09-2020

Σε συνέχεια του αριθμ. 1084/8.9.2020 εγγράφου του Οργανισμού Αντισεισμικού Σεισμικού και ΠροστασίαςΣε συνέχεια του αριθμ. 1084/8.9.2020 εγγράφου του Οργανισμού Αντισεισμικού Σεισμικού και Προστασίας«ΟΑΣΠ» (επισυνάπτεται), το οποίο περιήλθε στην υπηρεσία μας αναφορικά με τις ενέργειες που αφορούν στηβελτίωση της ετοιμότητας για τη διαχείριση του Σεισμικού Κινδύνου (και σε περίπτωση Πανδημίας), σαςστέλνουμε συνημμένα:

  • το «Μνημόνιο Ενεργειών για τη Διαχείριση του Σεισμικού Κινδύνου σε Σχολική Μονάδα».Το μνημόνιο έχει αναρτηθεί στο σύνδεσμο: https://www.oasp.gr/sites/default/files/OASP_SXEDIO_MNHMONIOU_ENERGEION_2019-2020.pdf
  • τις δύο αφίσες με θέμα: «Σεισμός και Προστασία στον Εργασιακό Χώρο» και «Σεισμός και Προστασία στονΕργασιακό Χώρο σε περίπτωση Πανδημίας», για ενημέρωση σχετικά με τα μέτρα πρόληψης, ετοιμότηταςκαι απόκρισης σε περίπτωση σεισμού σε Χώρους Εργασίας και ιδιαίτερα σε περίπτωση πανδημίας.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν απευθείας με τον φορέαέκδοσης του σχετικού ενημερωτικού υλικού.

Με εκτίμηση,

Ελισάβετ Ευθυμίου

Προϊσταμένη Τμήματος Γ' -Τεκμηρίωσης &Διασφάλισης Ποιότητας

Γεν. Δ/νση Ανώτατης Εκπαίδευσης

Δ/νση Οργανωτικής και Ακαδημαϊκής Ανάπτυξης

Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων

Ανδρέα Παπανδρέου 37

e-max.it: your social media marketing partner