Micro & Nano Event 2020 Virtual: Διεθνής διαδικτυακή εκδήλωση επιχειρηματικών και τεχνολογικών συναντήσεων
09-09-2020

Micro & Nano Event 2020 Virtual: Διεθνής διαδικτυακή εκδήλωση επιχειρηματικών και τεχνολογικών συναντήσεων

 

To Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, συντονιστής του Enterprise Europe Network - Hellas, προσκαλεί επιχειρήσεις, πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα και άλλους οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στους τομείς των Νανοεπιστημών, της Νανοτεχνολογίας και της Μικροτεχνολογιας στη διεθνή εκδήλωση επιχειρηματικών και τεχνολογικών συναντήσεων Micro & Nano Event 2020 Virtual  που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά από τις 22-25 Σεπτέμβριου 2020. Η εκδήλωση διοργανώνεται από το CCI Bourgogne Franche-Comté

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν ερευνητικές, τεχνολογικές και επιχειρηματικές συνεργασίες, καθώς και να εντοπίσουν ή να προωθήσουν τεχνολογίες, προϊόντα και τεχνογνωσία.

Φέτος το Micro & Nano Event 2020 Virtual εστιάζει στα παρακάτω θεματικά πεδία:

- Materials & Surface treatments
- Micro & Nano systems
- Smart manufacturing
- Information & communication technologies

Διαδικασία εγγραφής

Για εγγραφή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης  Micro & Nano Event 2020 Virtual όπου μπορείτε να εισάγετε το προφίλ σας και να επιλέξετε τις διαδικτυακές συναντήσεις σας. Σημειώνεται ότι οι συναντήσεις πραγματοποιούνται κατόπιν επιβεβαίωσης και από τα δύο ενδιαφερόμενα μέρη και γίνονται σε προκαθορισμένη εικονική αίθουσα και ώρα, σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα των ενδιαφερομένων.

- To κόστος συμμετοχής είναι 100€

- ΔΩΡΕΑΝ για όσους φορείς υποβάλουν αναζήτηση τεχνολογίας (επικοινωνήστε μαζί μας εκ των προτέρων)

Πληροφορίες

Αν σας ενδιαφέρει να συμμετάσχετε στην εκδήλωση καθώς και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, Δρ.Αχιλλέα Μπάρλα, τηλ. 24210 32762, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δίκτυο ΠΡΑΞΗ
Μονάδα του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ)

Συντονιστής του Enterprise Europe Network - Hellas
Εθνικό Σημείο Επαφής για το Horizon 2020
Κολοκοτρώνη 8, 105 61 Αθήνα
Τηλ.: (+30) 210 36 07 690
Fax: (+30) 210 36 36 109
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.praxinetwork.gr

Ακολουθήστε μας   
e-max.it: your social media marketing partner