EKT Newsletter - Αύγουστος 2020 #397
03-09-2020
 
EKT newsletter
 
 
#397 | Aύγουστος 2020
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Νέοι ερευνητές θα πληροφορηθούν πώς μπορούν να χρηματοδοτηθούν μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων και εθνικών υποτροφιών και να δικτυωθούν με κορυφαίους ερευνητές από όλο τον κόσμο.
 
 
 
Tο πολυδιάστατο φαινόμενο της Ανοικτής Επιστήμης και το ανοικτό ψηφιακό οικοσύστημα που έχει αναπτύξει το ΕΚΤ προς όφελος της επιστημονικής κοινότητας, των νέων ερευνητών και της ευρύτερης κοινωνίας παρουσιάζονται στο κείμενο εργασίας με τίτλο «Ο ρόλος του ΕΚΤ στο οικοσύστημα της Ανοικτής Επιστήμης».
 
 
 
 
 
Σημαντικοί ομιλητές παρουσίασαν, μέσα από μία ολοκληρωμένη προσέγγιση, τις κύριες τεχνολογικές και επιχειρησιακές κατευθύνσεις του ψηφιακού μετασχηματισμού.
 
Μάθε περισσότερα
 
 
 
To EKT διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση στις 10/09 για τον ρόλο της Τεχνητής Νοημοσύνης και των Μεγάλων Δεδομένων στον κλάδο της υγείας με τη συμμετοχή σημαντικών ομιλητών από την Ελλάδα και το Ισραήλ..
 
Μάθε περισσότερα
 
 
 
 
 
Η εικαστική πορεία της αφίσας των Ολυμπιακών Αγώνων, από το 1896 ως σήμερα, μέσα από τις συλλογές του SearchCulture.gr.
 
Μάθε περισσότερα
 
 
 
Το ΕΚΤ υποστήριξε ερευνητική ομάδα του ΕΜΠ, στην προετοιμασία και κατάθεση της πρότασης ELEGANT, η οποία τελικά εγκρίθηκε.
 
Μάθε περισσότερα
 
 
 
 
 
Το ΕΚΤ, μέσα από τα δυναμικά προγράμματα του EIT Health, ανοίγει δρόμους στις εταιρείες που καινοτομούν στον τομέα της υγείας.
 
Μάθε περισσότερα
 
 
 
Με τη συμμετοχή Ελλήνων επιστημόνων ο αλγόριθμος EVA υποστηρίζει την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας και το άνοιγμα του τουρισμού μετά την πανδημία.
 
Μάθε περισσότερα
 
 
Προσεχείς εκδηλώσεις
 
 
Βιντεοθήκη ΕΚΤ
 
 
Περισσότερα βίντεο εκδηλώσεων στο κανάλι του ΕΚΤ στο ΥουTube
 
 
Υπηρεσίες για επιχειρήσεις
 
 
Εκδόσεις ΕΚΤ
 
 
Πρακτικά Συνεδρίων
 
 
Το ΕΚΤ στα ΜΜΕ
 
 
Θεματικές Εκθέσεις
 
 
 
Βασ. Κωνσταντίνου 48, 11635 Αθήνα | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | www.ekt.gr
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
 
 
Copyright © 2020 Eθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
 
 
Το newsletter αυτό εστάλη στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και το λάβατε γιατί έχετε εγγραφεί στη λίστα μας
 
 
e-max.it: your social media marketing partner