EKT Newsletter - Ιούλιος 2020 #396
23-07-2020
 
EKT newsletter
 
 
#396 | Ιούλιος 2020
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαβάστε τα συμπεράσματα της νέας μελέτης του ΕΚΤ που διερευνά τη θέση του Ψηφιακού Μετασχηματισμού στον στρατηγικό σχεδιασμό των επιχειρήσεων, με έμφαση στις ψηφιακές δεξιότητες του προσωπικού και στις ψηφιακές τεχνολογίες που θεωρούνται σημαντικές για τη μελλοντική ανάπτυξή τους.
 
 
 
Δώδεκα καταξιωμένοι Έλληνες ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικού εκπροσωπώντας την ακαδημαϊκή, ερευνητική και επιχειρηματική κοινότητα μετέφεραν τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους, πάνω σε θέματα ενίσχυσης προσωπικών δεξιοτήτων, δικτύωσης και εύρεσης χρηματοδότησης σε πάνω από 1.000 συμμετέχοντες από όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες. Δείτε τα βίντεο των 3 webinars!
 
 
 
 
 
Στο συνέδριο, το οποίο επικεντρώνεται στις ψηφιακές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμοί στη μετά COVID-19 εποχή, θα παρουσιαστεί η μελέτη του ΕΚΤ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των ελληνικών επιχειρήσεων.
 
Μάθε περισσότερα
 
 
 
H έκδοση παρουσιάζει μια σειρά από αναλυτικά και ενδιαφέροντα στοιχεία για τις ενημερωτικές δράσεις και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες που παρείχε το ΕΚΤ την περίοδο 2014-2019, προς επιχειρήσεις, ερευνητές και κοινοπραξίες φορέων.
 
Μάθε περισσότερα
 
 
 
 
 
Περισσότερα από 700 άτομα παρακολούθησαν εισαγωγική παρουσίαση για τον Ορίζοντα Ευρώπη (2021-2027) που έλαβαν από το ΕΚΤ.
 
Μάθε περισσότερα
 
 
 
Γνωρίστε τις 25 κορυφαίες νεοφυείς και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις (scaleups) του πανευρωπαϊκού διαγωνισμού STARTUP3, που προκρίθηκαν για την επόμενη φάση του διαγωνισμού.
 
Μάθε περισσότερα
 
 
 
 
 
Το ψηφιακό απόθεμα της Ακαδημίας Αθηνών που αριθμεί πάνω από 260.000 τεκμήρια και το οποίο είναι οργανωμένο σε 10 επιμέρους συλλογές, διατίθεται στον εθνικό συσσωρευτή πολιτιστικού περιεχομένου SearchCulture.gr.
 
Μάθε περισσότερα
 
 
 
Το webinar παρακολούθησαν εκπρόσωποι εθνικών και μεγάλων διαθεματικών συσσωρευτών που συμμετέχουν στο έργο Common Culture.
 
Μάθε περισσότερα
 
 
 
 
 
Ένα ευρύ φάσμα αρχειακού υλικού
για τον δημοσιογραφικό κλάδο στην Ελλάδα περιλαμβάνεται στον κατάλογο της Βιβλιοθήκης της ΕΣΗΕΑ, ο οποίος αριθμεί ήδη 3.000 τίτλους.
 
Μάθε περισσότερα
 
 
 
Νέα έκθεση με κατευθυντήριες γραμμές για τους εκπαιδευτές, τους εργοδότες και τους υπεύθυνους προσλήψεων, δημοσίευσε η Ευρ. Επιτροπή, ώστε να διασφαλίσει ότι οι Ευρωπαίοι διαθέτουν τις ψηφιακές δεξιότητες που χρειάζονται στην αγορά εργασίας μετά την πανδημία.
 
Μάθε περισσότερα
 
 
Πρόσκληση σε συνέδριο
 
 
 
 
 
Με στόχο την ανάδειξη ολοκληρωμένων υλοποιήσεων Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Τεχνολογικών Τάσεων και Ψηφιακών Υποδομών και Υπηρεσιών, που αποτελούν τους «πυλώνες» της επιτυχημένης πορείας ελληνικών επιχειρήσεων και φορέων, πραγματοποιείται φέτος, διαδικτυακά, το 22ο Greek ICT Forum – Infomobility World, την Τετάρτη 22 και την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020.
 
Δήλωση Συμμετοχής
 
 
Προσεχείς εκδηλώσεις
 
 
Συνεντεύξεις
 
 
Υπηρεσίες για επιχειρήσεις
 
 
Εκδόσεις ΕΚΤ
 
 
Επιστημονικά Περιοδικά
 
 
Το ΕΚΤ στα ΜΜΕ
 
 
Θεματικές Εκθέσεις
 
 
 
Εξερευνήστε μέρος της σημαντικής φυσικής μας κληρονομιάς
 
 
Βασ. Κωνσταντίνου 48, 11635 Αθήνα | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | www.ekt.gr
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
 
 
Copyright © 2020 Eθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
 
 
Το newsletter αυτό εστάλη στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και το λάβατε γιατί έχετε εγγραφεί στη λίστα μας
 
 
e-max.it: your social media marketing partner