WEBRESCOM - Συγχώνευση Κωδικών υποσυστημάτων "Ηλεκτρονικής Παρακολούθησης Έργων" και "Ηλεκτρονικής Συμπλήρωσης Timesheets"
10-06-2015

Αγαπητοί Συνεργάτες,

για λόγους απλούστευσης και καλύτερου ελέγχου της πρόσβασης στα υποσυστήματα, έχει γίνει συγχώνευση των κωδικών πρόσβασης στα δύο υποσυστήματα "Ηλεκτρονικής Παρακολούθησης Έργων" και "Ηλεκτρονικής Συμπλήρωσης Timesheets", για όσους χρήστες διέθεταν δύο κωδικούς πρόσβασης. Οι χρήστες που είχαν δύο κωδικούς πρόσβασης διαθέτουν πλέον ενεργό μόνο τον κωδικό πρόσβασης στο υποσύστημα "Ηλεκτρονικής Παρακολούθησης Έργων", ο οποίος παρέχει πλέον πρόσβαση και στο υποσύστημα "Ηλεκτρονικής Συμπλήρωσης Timesheets".

Με τη χρήση του username και του αντίστοιχου password για την είσοδο στο υποσύστημα "Ηλεκτρονικής Παρακολούθησης Έργων" είναι εφικτή η πρόσβαση  στο υποσύστημα "Ηλεκτρονικής Συμπλήρωσης Timesheets" μέσω της επιλογής "ΦΥΛΛΑ ΧΡΟΝΟΧΡΕΩΣΗΣ -> Ατομικά Φύλλα Χρονοχρέωσης". Από την επιλογή αυτή μπορείτε να μεταβείτε από εδώ και στο εξής στο υποσύστημα συμπλήρωσης Timesheets για τη συμπλήρωση των timesheets όλων των έργων στα οποία έχετε ενεργές συμβάσεις.

Για κάθε πρόσθετη διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Α. Σερβετά (τηλ. 26510-07950,
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και τον κ. Γ. Λίτσιο (τηλ. 26510-07956, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

e-max.it: your social media marketing partner