ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF |
Πτυχίο ΑΕΙ της Ελλάδος στη Βιολογία ή κάτοχος ισότιμου τίτλου σχολής της αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ |
ON/OFF |
Υποψήφιος διδάκτορας |
ON/OFF |
Αποδεδειγμένη εμπειρία (τουλάχιστον τριών ετών) σε θέματα µοριακών τεχνικών, μικροβιολογικών αναλύσεων, καθώς και χημικών αναλύσεων (ανίχνευση αλλεργιογόνων συστατικών) |
ON/OFF |
Συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα με αντικείμενο τον τομέα των τροφίμων |
ON/OFF |
ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ |
Γνώση της Αγγλικής γλώσσας |
Καλή (Επίπεδο Β2) 10 μονάδες Πολύ καλή (Επίπεδο C1) 15 μονάδες Άριστη (Επίπεδο C2) 20 μονάδες |
Δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά με το σύστημα των κριτών |
10 μονάδες ανά δημοσίευση |
Παρουσιάσεις (Προφορικές ή/και Αναρτημένες) σε Εθνικά και Διεθνή Επιστημονικά Συνέδρια |
10 μονάδες ανά παρουσίαση |
Πιστοποιημένη γνώση χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή |
10 μονάδες |
Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα πραγματοποιηθεί προσωπική συνέντευξη: |
0-30 μονάδες Διερευνώνται: α) η αντίληψη της/του υποψηφίου για το ρόλο του σε σχέση με το αντικείμενο και τις απαιτήσεις της θέσης: 0-10 μονάδες β) η ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας, ανάληψης ευθυνών, διαχείρισης κρίσεων και η αποτελεσματικότητα: 0-10 μονάδες και γ) η κατανόηση των οργανωτικών αναγκών υλοποίησης: 0-10 μονάδες |
- Συμμετοχή στο Πακέτο Εργασίας 6: Πρωτόκολλα 2: Πρωτεωμική.
- Συμμετοχή στο Πακέτο Εργασίας 9: Συνδυαστική ανάλυση "acrossomics", βάσεις δεδομένων.
- Συμμετοχή στο Πακέτο Εργασίας 11: Εφαρμογή 2 - Έλεγχος Αυθεντικότητας, Γεωγραφικής προέλευσης.